Meghan Markle Instagram

Meghan Markle is terug op Instagram met een mysterieus account

Meghan Markle is terug op Instagram, maar met een wel erg mysterieus account. Maar wel gelijk met 356K volgers.

De Hertogin van Sussex, Meghan Markle, heeft deze week een verrassende terugkeer gemaakt naar Instagram met een nieuw zakelijk avontuur. Ze heeft het officiële IG-account voor American Riviera Orchard gelanceerd. Hoewel er nog geen aanwijzingen zijn over waar het precies over gaat, heeft ze een hint gegeven. Het account heeft al meer dan 356.000 volgers.

Het cryptische account beschrijft zichzelf simpelweg als “door Meghan, de Hertogin van Sussex“. Het account linkt naar americanriviera.com, waar gebruikers terechtkomen op een pagina met hetzelfde logo als op Instagram, maar met het woord Montecito eronder. Montecito is de plek in Californië, naast Santa Barbara, waar Meghan en Harry voor 21 miljoen dollar een huis kochten. Op deze site kunnen mensen zich ook aanmelden voor de mailinglijst.

Meghan Markle op Instagram

Het account is sinds donderdag 14 maart 2024 in de lucht. Wat voor merk het is, blijft nog even een raadsel. De Instagram pagina bestaat tot nu toe alleen uit een aantal afbeeldingen die samen een gouden logo vormen. Het lijkt er vooralsnog niet op dat dit een opvolger is van haar oude lifestyleblog The Tig. Meghan Markle stopte in 2017 met de populaire site, omdat ze zich in die tijd verloofde met prins Harry. Op The Tig deelde ze recepten, reistips en foto’s van haar leven. In 2018 stopte ze ook met Instagram, Twitter en Facebook. Tot nu dus.

american riviera orchard meghan markle

American Riviera Orchard

American Riviera Orchard verwijst in niets naar een eventuele terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Misschien is het zelfs wel een statement, om te laten zien dat haar gezin in de Verenigde Staten blijft. Ook nu Charles, Kate en Sarah Ferguson ziek zijn en het niet vreemd zou zijn als Harry toch bij zijn Engelse familie wil zijn.

Lifestyle en koken

Volgens sommige media heeft Meghan Markle eind vorig jaar het account laten registreren met als omschrijving lifestyle, kunst, cultuur, koken, relaties, mode, welzijn, gezondheid, bewust leven. Dus misschien toch weer een terugkeer naar The Tig?

Abigail Spencer

Abigail Spencer, een van de beste vriendinnen van Meghan, heeft al verkondigd dat ze fan is van American Riviera Orchard (ARO). En onder de volgers van het Instagram account zien we andere beroemdheden als  Kris Jenner, Abigail Spencer en Elle Macpherson.

Geheimzinnige video

Zelfs de video die Meghan het internet op gooide als teaser voor haar nieuwe merk is geheimzinnig. Kort en krachtig, maar ook een beetje nietszeggend. Maar dat maakt natuurlijk niets uit. Iedereen is dol op geheimen, zeker als Meghan Markle ze met ons deelt.

Lees ook: ELOISE KOMT MET AMAZING NEWS

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES