Harry En Meghan Markle

Harry en Meghan onder vuur wegens ‘gevoelige projecten’: ‘Echt onvriendelijk’

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) worden vaak bekritiseerd. Ze zouden nu weer onder vuur liggen vanwege hun ‘gevoelige projecten’ en omdat ze zouden ‘alleen maar met zichzelf’ bezig zijn. Onlangs kondigden ze via hun bedrijf Archewell aan dat ze bezig zijn met twee nieuwe Netflix-series.

Het paar zou weer bakken met kritiek krijgen, omdat ze met van alles bezig zijn terwijl de koninklijke familie in een crisis zit qua gezondheid. De eerste serie waar de Sussexen mee bezig zijn, wordt samengesteld door Meghan en zal volgens Archewell de geneugten van koken, tuinieren, entertainment en vriendschap vieren. Vorige maand lanceerde Meghan ook al het lifestylemerk American Riviera Orchard.

Lees ook: Hierdoor staat het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle onder druk 

De aankondiging van al deze nieuwe ondernemingen komt op een moment dat koning Charles en Kate Middleton met kanker te maken hebben en worden behandeld. Meghans voormalige vriendin Lizzie Cundy vertelde aan GBN America dat het lijkt alsof de vrouw van Harry zich wil transformeren in een soort Gwyneth Paltrow en dat haar acties nogal ongepast zijn.

Gevoelloos

“Ze komen met een nieuwe Netflix-serie over het maken van jam en koken en tuinieren, en dan is er die van Harry over polo. Het is niet echt relatable. Ik vind het best gevoelloos om dit te doen terwijl Catherine doormaakt wat ze doormaakt en datzelfde geldt voor de koning. Eerlijk gezegd is het echt onvriendelijk”, zegt Lizzie.

Lees ook: Cute! Meghan beloont Harry met een zoen na winnen polo match

Ook Shownieuws had het over de smakkerd van Meghan aan Harry na zijn polowedstrijd:

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES