Meghan markle prins Harry

Cute! Meghan beloont Harry met een zoen na winnen polo match

Afgelopen vrijdag zette prins Harry (39) zijn beste beentje voor tijdens een polo-evenement voor het goede doel in Miami. Hij leidde zijn team naar de overwinning en mocht na afloop een trofee in ontvangst nemen van Meghan Markle (42). Als extra beloning gaf Meghan haar man een dikke kus.

Harry nam het in de benefietwedstrijd in Palm Beach op tegen zijn oude vriend Nacho Figueras, een professionele polospeler. Meghan werd voor de gelegenheid vergezeld door tennisster en vriendin Serena Williams. Na de kus poseerden Harry en Meghan nog uitgebreid met het winnende team om de overwinning te vieren.

Harry Meghan Kus Polo Wedstrijd Royatly Online
© ANP

Lees ook: Harry en Meghan bezig met twee Netflix-series

Lifestyle en polo

De Sussexen werken momenteel aan twee nieuwe Netflix-series. Eén daarvan gaat over lifestyle, terwijl de andere ’toegang geeft tot de wereld van professioneel polo’. Harry en Meghan zetten hiervoor hun productiebedrijf Archewell Productions in. De titels van de series zijn nog niet bekend, evenmin als de releasedata.

Lees ook: Dit is waarom Harry en Meghan geen derde kind willen

Docuserie op Netflix

In 2020, het jaar waarin ze hun koninklijke taken neerlegden, sloten Harry en Meghan een deal met Netflix om samen content te produceren. Tot nu toe resulteerde dit in de zesdelige docuserie Harry & Meghan, die in 2022 op de streamingdienst werd uitgebracht. Eerder hadden ze ook een samenwerking met Spotify, maar die werd beëindigd in juni 2023.

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES/ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl