lipgloss

Dít is de favoriete én betaalbare lipgloss van prinses Kate

Prinses Kate haar make-up zit altijd perfect. Natuurlijk en classy. Ze gebruikt graag een lipgloss met een subtiele kleur van een betaalbaar merk. Dít is hem!

Al jaren is prinses Catherine een stijlicoon. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in de rest van de wereld. Van schoenen tot jurkjes en van haar favoriete ontbijt tot haar haarproducten. We willen alles van haar weten en natuurlijk ook haar lipgloss! Want welk merk en welke kleur gebruikt Kate precies? 

Favoriete lipgloss van prinses Kate 

Grazia Daily is achter de favoriete lipgloss van Kate gekomen. Hier ging een heel proces aan vooraf. De eerste keer spotte Grazia Daily de lipgloss terwijl de prinses tijdens een sportwedstrijd haar lipgloss aan het bijwerken was. Een jaar later, terwijl ze op werkbezoek was, kwam dezelfde lipgloss weer uit haar clutch. Nog een jaar later, is de prinses wéér gespot met deze lipgloss. Het kon dan ook niet anders dan dat dit haar favoriete lipgloss was. 

Lees ook: Kate’s subtiele stijlverandering

Clarins 

Ze draagt dus al jaren dezelfde kleur, van hetzelfde merk. De lipgloss Instant Light Natural Lip Perfector van het merk Clarins is haar favoriet. Deze gloss heeft een subtiele kleur en een subtiele glans. Dat niet alleen, de gloss laat de lippen ook nog eens voller lijken. 

Lees ook: Lippen Meghan Markle erg gewild

Kate middleton
Prinses Kate

Rose Shimmer

Er zijn veel verschillende kleuren van deze lipgloss verkrijgbaar. Prinses Kate heeft de tint Rose Shimmer op haar lippen. Een extra leuk detail is dat dit product een fijne prijs heeft. Sterker nog: de lipgloss is enorm betaalbaar! Je kunt dit product van het merk Clarins voor ongeveer zeventien euro kopen. Dat is nog eens een leuke prijs, toch? 

Lees ook: Déze budget nagellak is prinses Kate’s favoriet

Tip van de redactie

Wil je een natuurlijke glans die doet denken aan prinses Kate? Probeer de Pillow talk lip & cheek glow van Charlotte Tilbury. Voor een subtiele glans of een stralende gloed, deze highlighter zorgt voor een koninklijke uitstraling. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl