Lippen Meghan Markle erg gewild

Er is in Engeland een grote vraag naar de lippen van Meghan Markle. Plastische chirurgen zien een stijging in de hoeveelheid mensen die de kliniek binnen komen lopen om lippen te nemen zoals de verloofde van Harry ze heeft.

Na haar verloving met prins Harry, is de voormalig actrice in alle opzichten razaend populair, zo ook haar lippen. 'Ik heb zo’n 20 a 30 patienten per week die me plaatjes van beroemdheden laten zien en er dan ook zo uit willen zien. Populair daarbij zijn Michelle Keegan, Emily Ratajkowski en meer recent: Meghan Markle', aldus dr. Esho uit Londen aan de Daily Mail.

'Meghan Markle heeft prachtig gevormde en geproportioneerde lippen, die in de buurt komen van de ideale lip: de onderlip is een klein beetje groter dan de bovenlip en de bovenste loop schuin af naar de hoek van de mond', aldus een andere chirurg uit Londen. 'Haar lippen lijken nog mooier doordat ze in de goeie proportie zijn ten opzichte van de rest van haar gezicht, ze overheersen niet andere lichaamsdelen, zoals haar ogen of neus', besluit hij.