Favoriete Nagellak Kate

Déze budget nagellak is prinses Kate’s favoriet 

Opzichtige make-up en nagellak is voor een prinses natuurlijk een no go. Toch zien we prinses Catherine regelmatig met een subtiel lakje op haar nagels. Dit is haar favoriet. 

Prinses Kate is al jaren een echt stijlicoon. Mensen willen alles hebben wat zij draagt: haar favoriete laarzen, haar betaalbare outfits, accessoires zoals bijvoorbeeld tassen of hoeden. Ook zijn mensen altijd benieuwd naar welke parfum Kate draagt.

Al jaren dezelfde budget nagellak

Prinses Kate mag in verband met de strenge koninklijke etiquette nooit voor een opvallende kleur nagellak gaan. Een felroze of feloranje nagellak zit er voor haar dus niet in. Ook nepnagels zullen nooit worden goedgekeurd. Wel wordt Catherine geregeld met een subtiel lakje op haar nagels gespot en dat is écht een mooie kleur. 

Lees ook: Kate’s subtiele stijlverandering

Favoriete budget nagellak

De prinses van Wales heeft maar één favoriete nagellak en dat is van het merk Essie. Wanneer ze wordt gespot met nagellak, dan heeft ze eigenlijk altijd de kleur Allure van Essie op haar nagels. Dit is een neutrale kleur, doorzichtige, romige kleur. Een flesje nagellak van dit merk kost rond de €10 en dat is natuurlijk niet extreem veel.

2016 Royal Tour To Canada Of The Duke And Duchess Of Cambridge Vancouver, British Columbia
Essie nagellak bij prinses Kate

Ook Queen Elizabeth fan 

Prinses Kate is trouwens niet de eerste die fan is van het merk Essie. Ook Queen Elizabeth droeg altijd nagellak van dit merk. Haar favoriete kleur was Ballet Slipper, een subtiele lichtroze kleur. Tijdens feestelijke activiteiten werd ze altijd gespot met deze kleur op haar nagels. 

Lees ook: Charles schrap weer een traditie

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl