ex-vriend

Ex-vriend van prinses Beatrice dood op hotelkamer gevonden 

Paolo Liuzzo, de ex-vriend van prinses Beatrice, is op 41-jarige leeftijd overleden. Het bleek al langer niet goed met hem te gaan. 

Prinses Beatrice en Paolo hadden vanaf 2005 een relatie. De prinses was toen pas 17 jaar, terwijl Paolo al 24 jaar was. Het was zo serieus dat prins Andrew en Sarah Ferguson hem uitnodigden om mee te gaan om mee te gaan op ski vakantie in Verbier. Aan het eind van 2006 gingen de twee weer uit elkaar, maar bleven contact houden. 

Overdosis

Het overlijden van de ex-vriend van prinses Beatrice, Paolo Liuzzo, werd nu pas bekendgemaakt. Hij overleed bijna drie maanden terug, op 7 februari, in een hotelkamer in de Amerikaanse stad Miami. Hij is vermoedelijk overleden door een overdosis.

Lees ook: Poeh! Beatrice loopt bijna oude liefde tegen het lijf

Langer al een verslaving

Het kwam voor zijn omgeving niet als een verrassing. Diverse bronnen uit de omgeving hebben laten weten dat Paolo Liuzzo al een lange tijd met een drugsverslaving kampte. Dat niet alleen, ook had hij een gokverslaving, waardoor hij te maken kreeg met torenhoge gokschulden. 

Lees ook: Prinses Beatrice trouwt in eigen huis

prinses Beatrice

Erg verdrietig

Volgens bekenden van prinses Beatrice is zij erg verdrietig over de dood van haar ex-vriend. Ondanks dat de twee al 18 jaar uit elkaar waren, hadden ze in de jaren na hun breuk nog veel contact.

Lees ook: 4 mooie foto’s van Beatrice en haar Edoardo

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl