Beatrice

Poeh! Beatrice loopt bijna oude liefde tegen het lijf

Dit had zomaar een pijnlijke ontmoeting kunnen worden in een restaurant in de chique Londense wijk Mayfair.

Prinses Beatrice liep na een etentje  in Mayfair bijna ex-lover Dave Clark tegen het lijf.

Beatrice werd buiten een restaurant gefotografeerd terwijl ze met een vriendin naar Curzon Street liep. Ze glimlachte breed en zag er chic uit in een lange zwarte overjas, gecombineerd met een bijpassende clutch en laarzen.

Ze droeg haar lange blonde haar los over haar rug en koos voor natuurlijke, frisse make-up.

Vriendin

Dave Clark was in hetzelfde restaurant, met een vriendin, en vertrok kort na Beatrice. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat ze samen dineerden, en ze ieder huns weegs gingen.

Beatrice en Dave gingen tien jaar met elkaar om, tot 2016. Beiden vonden daarna de liefde. De prinses trouwde op 17 juli 2020 met Edoardo Mapelli Mozzi en samen delen ze nu een dochter, Sienna, die op 18 september 2021 werd geboren.

Dave trouwde in juli 2018 met de Amerikaanse reclame-executive Lynn Anderson.

Vijfsterren

Dat gebeurde in Borgo Egnazia, een vijfsterren kustresort in Puglia, naar verluidt een van de meest luxueuze hotels in Zuid-Italië, met een golfbaan en twee privéstranden. Het is dezelfde locatie die Justin Timberlake en Jessica Biel kozen voor hun huwelijk in 2012.

Begin 2020 verhuisden Dave en Lynn vanuit New York terug naar het Verenigd Koninkrijk, nadat Lynn een nieuwe baan had gekregen bij nieuwswebsite Tortoise Media.

Dave, die nog steeds veel gemeenschappelijke vrienden heeft met prinses Beatrice, werkt voor een logistiek bedrijf in de hoofdstad.

Leestip

BESTEL HIER

Hello!/Getty Images

#Royalfamily