Throwback: 5x de mooiste foto’s van Beatrice

In 2020 gooide corona ook roet in het eten van de huwelijksplannen van prinses Beatrice. Dan maar wat mooie foto’s.

Dat 2020 een anders-dan-anders jaar was, werd voor iedereen snel duidelijk. Ook de ‘high profile’-bruiloft van Beatrice en haar Edoardo – die eigenlijk eind mei zou hebben plaatsgevonden – kon niet doorgaan vanwege corona. Via de officiële kanalen liet het stel ons geloven dat de nieuwe datum pas in 2021 zou vallen. Maar ze hielden ons voor de gek.

Intiem

Met een kleine, intieme tuinceremonie bij haar ouderlijk huis zei ze ‘ja’ tegen Edoardo. Zelfs zusje Eugenie, die doorgaans redelijk actief is op social media, had het geheim weten te houden. De foto’s die later gedeeld zijn door het Brits koninklijk huis zijn sprookjesachtig. Er is dan ook niets dat erop wijst dat Beatrice en haar man een enorm feest met een enorme gastenlijst hebben gemist.

Happy couple! Op 17 juli trouwden Bea en Edoardo, Beatrice leende een ‘vintage‘ jurk van oma Elizabeth.

Beatrice 1

Een stapje daarvoor nog, maakte het stel eind september vorig jaar officieel bekend verloofd te zijn. Edoardo vroeg Bea in Italië, in augustus, ten huwelijk. En zusje Eugenie maakte deze prachtige verlovingsfoto.

Beatrice 2

Net als veel andere – jonge – royals is ze erg modebewust, wel kiest Beatrice vaak voor bescheiden outfits. Hier straalt ze in paars-blauw, met een schattig handtasje in lichtblauw.

Beatrice 3

Samen met Eugenie gaf ze een interview aan de Britse Vogue. Natuurlijk ontbreekt dan ook een professionele fotoshoot niet. De zusjes zien er geweldig uit.

Beatrice 4

En de hekkensluiter is een throwback. Peuter Beatrice op wintersportvakantie in de sneeuw.

Beatrice 5

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
KLIK HIER
BESTEL HIER

Beeld: Instagram @theroyalfamily, @princesseugenie