5x de mooiste foto’s van Beatrice

Vorige maand ‘onverwacht’ getrouwd met haar grote liefde Edoardo en vandaag mag de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson 32 kaarsjes uitblazen. Happy birthday, Beatrice!

Dat 2020 een anders-dan-anders jaar is, is voor iedereen wel duidelijk. Ook de ‘high profile’-bruiloft van Beatrice en haar Edoardo – die eigenlijk eind mei zou hebben plaatsgevonden – kon niet doorgaan vanwege corona. Via de officiële kanalen liet het stel ons geloven dat de nieuwe datum pas in 2021 zou vallen. Maar ze hielden ons voor de gek.

Met een kleine, intieme tuinceremonie bij haar ouderlijk huis zei ze ‘ja’ tegen Edoardo. Zelfs zusje Eugenie, die doorgaans redelijk actief is op social media, had het geheim weten te houden. De foto’s die later gedeeld zijn door het Brits koninklijk huis zijn sprookjesachtig. Er is dan ook niets dat erop wijst dat Beatrice en haar man een enorm feest met een enorme gastenlijst hebben gemist.

Vandaag is ze jarig. 32 zomers voor Beatrice. Eugenie werd afgelopen maart 30, dus zo veel schelen de twee niet. We hebben 5 prachtige foto’s van Beatrice verzameld voor je. En we beginnen met… een bruiloftfoto!

Happy couple! Op 17 juli trouwden Bea en Edoardo, Beatrice leende een ‘vintage‘ jurk van oma Elizabeth.

Beatrice 1

Een stapje daarvoor nog, maakte het stel eind september vorig jaar officieel bekend verloofd te zijn. Edoardo vroeg Bea in Italië, in augustus, ten huwelijk. En zusje Eugenie maakte deze prachtige verlovingsfoto.

Beatrice 2

Net als veel andere – jonge – royals is ze erg modebewust, wel kiest Beatrice vaak voor bescheiden outfits. Hier straalt ze in paars-blauw, met een schattig handtasje in lichtblauw.

Beatrice 3

Samen met Eugenie gaf ze een interview aan de Britse Vogue. Natuurlijk ontbreekt dan ook een professionele fotoshoot niet. De zusjes zien er geweldig uit.

Beatrice 4

En de hekkensluiter is een throwback. Peuter Beatrice op wintersportvakantie in de sneeuw.

Beatrice 5

Lees ook:

Foto’s: Eloise geniet met volle teugen van vakantie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @theroyalfamily, @princesseugenie

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen