Ontwerp Zonder Titel (100)

Nieuwe job voor Beatrice

Prinses Beatrice ontwikkelt zich tot koninklijke steunpilaar.

Beatrice wordt beschermvrouwe van de British Skin Foundation. Lijkt make up, maar gaat over huidkanker en ziektes als. De prinses gaat zich inzetten voor onderzoek naar de opsporing en genezing.

De organisatie zamelt daarvoor geld in. Beatrice gaat daarbij helpen, en liet zich al meteen informeren, tijdens een bezoek aan het lab.

‘De British Skin Foundation is de enige Britse liefdadigheidsinstelling die geld inzamelt voor onderzoek naar alle soorten huidziekten, waaronder huidkanker’, staat op de website..

‘Zestig procent van de Britten lijdt momenteel aan een huidziekte of heeft er ooit aan geleden. Terwijl sommige huidaandoeningen beheersbaar zijn, zijn andere ernstig genoeg om dodelijk te zijn.

Wij zijn er om dat te helpen veranderen door geld in te zamelen voor vitaal onderzoek om genezing en behandeling te vinden voor gewone huidaandoeningen zoals eczeem of acne, tot potentiële moordenaars zoals kwaadaardig melanoom.
De British Skin Foundation werd opgericht in 1996 en heeft 400 onderzoeksprojecten gesteund en 17.000.000 pond toegekend voor alle huidziekten.

Terwijl we ons inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek, streven we er ook naar om het bewustzijn over huidziekten in de bredere gemeenschap te vergroten. We zetten ons in om mensen te informeren over de verschillende huidaandoeningen, het stigma te verminderen en meer begrip te kweken.’

Staatsraad

Het is niet de eerste baan die Beatrice heeft. Sinds haar grootmoeder Elizabeth overled is haar rol binnen de koninklijke familie steeds belangrijker geworden. Ze is zelfs staatsraad geworden, en kan de koning dus vervangen. Indien nodig. In het land kan ze Charles vertegenwoordigen, als iets moet worden geopend.

Het is nu alleen nog afwachten, of ze gaat sneuvelen bij de aangekondigde afslanking van de koninklijke familie. Ze blijft in ieder geval de komende tijd nog op een positieve manier in the picture!

Leestip

BESTEL HIER

Adelswelt/Getty Images