4 mooie foto’s van Beatrice en haar Edoardo

Ze vierde onlangs haar 33ste verjaardag. Trouwde vorige zomer met haar grote liefde. En is in verwachting van haar eerste kindje. Hoog tijd om deze leuke prinses eens in het zonnetje te zetten, samen met haar Edoardo.

De prinses is de oudste dochter van Sarah Ferguson (‘Fergie‘) en prins Andrew. En heeft 1 zusje, die je vast ook wel kent: prinses Eugenie. Eugenie mocht afgelopen februari haar eerste kind verwelkomen, zoontje August. En komend najaar is het dus de beurt aan Beatrice. Zij en Edoardo verwachten dan hun eerste. Al heeft Edoardo al een zoon uit een eerdere relatie: Christopher Woolf.

Edoardo heet voluit: Edoardo Alessandro Mapelli Mozzi. En Beatrice: Beatrice Elizabeth Mary. Leuk om een paar mooie plaatjes van de twee – die vorige zomer met een kleine, intieme ceremonie trouwden – te bekijken!

De aankondiging van hun verloving. Eigenlijk stond er een grootse bruiloft voor mei 2020 gepland, maar in verband met de pandemie werd daar een streep door gezet.

Edoardo deelde onlangs deze mooie zwart-witfoto. Beatrice was toen jarig en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op hun huwelijksdag, in juli vorig jaar. Beatrice droeg een vintage jurk van oma Elizabeth, die vermaakt was naar haar maat en smaak.

Lief! Samen op vakantie en niet bang om een nat pak te halen. Dus regenjassen aan en smilen maar!

LEES OOK:

W.A. en Máxima ontvangen medaillewinnaars Olympische Spelen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @edomapellimozzi, @princesseugenie, ANP/EPA