Harry Meghan Hand In Hand Premiere Jamaica Royalty Online

Meghan en Harry schitteren bij filmpremière op Jamaica

Prins Harry (39) en Meghan (42) maakten onverwachts hun opwachting bij de filmpremière van de Bob Marley-biopic One Love op Jamaica. Op de rode loper voor het Carib Theatre in Kingston stalen ze de show voor de aanwezige camera’s.

Hand in hand

De première van de biopic Bob Marley: One Love vond plaats in Kingston, het geboorteland van de muzieklegende. Harry en Meghan waren daar aanwezig, hand in hand op de rode loper. Brian Robbins, CEO van Paramount Pictures en Nickelodeon, en de Jamaicaanse minister van Juridische en Constitutionele Zaken, Marlene Malahoo Forte, waren ook aanwezig. Marlene Malahoo Forte zet zich al geruime tijd in om van Jamaica, dat deel uitmaakt van het Britse Gemenebest, een republiek te maken.

De film is een van de eerste geautoriseerde biopics over Bob Marley, gemaakt in samenwerking met zijn familie, waaronder zoon Ziggy Marley.

Meghan Harry Bio Pic Bob Marley Royalty Online 1
MEGA
Harry Meghan Premiere Jamaica Bob Marley Royalty Online 1
MEGA

Lees ook: Harry en Meghan wensen koning Charles en prinses Kate beterschap

Luchtvaartprijs

De verschijning van Harry en Meghan volgt op Harry’s ontvangst van een luchtvaartprijs in Los Angeles enkele dagen eerder. Meghan was toen afwezig vanwege de ziekte van een van hun kinderen. Haar laatste rode loper-optreden was in november tijdens een evenement in Los Angeles.

Prins Harry heeft eerder Jamaica bezocht, waaronder een officieel bezoek namens koningin Elizabeth in 2012 ter gelegenheid van haar diamanten regeringsjubileum.

Lees ook: Queen Elizabeth was boos op Harry en Meghan om vernoeming 

Tip van de redactie

Zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button

Affiliate producten koppelen aan je bericht/pagina met de klassieke editor

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: MEGA