moeder Meghan markle

Moeder van Meghan Markle trekt bij Harry en Meghan in

Het wordt druk bij prins Harry en Meghan Markle in huis, nu haar moeder Doria bij ze is ingetrokken. Lees hier waarom ze precies bij het gezin is komen wonen. 

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, is een echte rots in de branding. Ze is na een moeilijk jaar van prins Harry en Meghan bij hun in Montecito, Californië, komen wonen. Niet alleen Meghan, maar ook prins Harry en hun twee kinderen Archie en Lilibet zijn dolblij met de komst van Doria. 

Helpende hand

Zeker het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest voor prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. De moeder van Meghan Markle is bij ze ingetrokken om de twee een helpende hand te bieden waar nodig. Niet alleen de kinderen van prins Harry en Meghan zijn dol op haar, maar ook prins Harry zelf. The Express laat hierover het volgende weten: “Harry waardeert haar warmte en vriendelijkheid. Zeker omdat hij dat niet krijgt van zijn kant van de familie. Hij vindt het dan ook belangrijk dat zijn kinderen een goede band hebben met hun oma.”

Lees ook: Grote zorgen om plotselinge gewichtsverlies Meghan Markle

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle Windsor Castle
Moeder Doria samen met Charles en Camilla

Lange autoritten

Doria hielp al langer met de zorg voor Archie en Lilibet, maar het waren de lange autoritten die haar enorm opbraken. “Ze moest telkens drie uur rijden vanaf haar huis in View Park-Windsor Hills, Los Angeles. Daarom heeft ze besloten om in te trekken in het gastenverblijf van het stel. Op die manier kan ze zich nog terugtrekken wanneer Harry en Meghan tijd alleen nodig hebben”, aldus The Express.

Lees ook: Moeder Doria leidt Meghan naar het altaar

Blij met goede band

Meghan en prins Harry zijn zeer dankbaar voor de hulp van Doria. Het is al langer bekend dat Doria een echte rots in de branding is voor het stel. Prins Harry is blij met deze goede band, want dat is iets wat hij niet met zijn eigen familie heeft. Sinds de twee in 2020 afstand besloten te nemen van het Britse koningshuis, is de band tussen zijn gezin en zijn familie nog slechter geworden. Het tweetal werd zelfs niet eens uitgenodigd voor de 75ste verjaardag van zijn eigen vader, koning Charles. 

Lees ook: Meghan lanceert kookboek: prins Harry en mama Doria aan haar zijde

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 17-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl