×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Moeder Doria leidt Meghan naar het altaar’

  Moeder Doria leidt Meghan naar het altaar’

  De soap rondom Thomas Markle, de vader van prins Harry's aanstaande bruid Meghan, blijft maar doorgaan. Nu Harry en Meghan in een officieel statement om respect en begrip hebben gevraagd voor Meghans vader, is de grote vraag: wie brengt de bruid nu naar het altaar? Volgens TMZ is dat een beklonken zaak: moeder Doria Ragland.


  De Amerikaanse entertainmentsite meldde eerder al dat Thomas niet naar Engeland zou afreizen voor het huwelijk van zijn dochter, 'om de koninklijke familie niet verder in verlegenheid te brengen'. Eerder deze week werd bekend dat hij zich zou hebben laten uitbetalen voor het maken van paparazzi foto's, iets waarvoor Meghans halfzus Samantha Markle de schuld op zich nam. Het hele idee zou uit haar koker gekomen zijn. Ook zou Thomas afgelopen week een hartaanval hebben gehad, die veroorzaakt is door alle stress rondom het huwelijk van Harry en Meghan.

  Moeder Doria, met wie Harry een goede band heeft, had al een belangrijke rol in de plechtigheid. Zij zou haar dochter vanuit haar hotel vergezellen naar de kerk, waar de twee in het huwelijk treden. Volgens TMZ breidt haar takenpakket zich uit, nu Meghan iemand anders nodig heeft om haar te begeleiden.

  De hele zaak is uiterst pijnlijk voor de voormalig actrice, die als aanstaande bruid de zenuwen toch al door haar lijf voelt gieren. Prins Harry steunt zijn toekomstige vrouw waar hij kan. Een woordvoerder van Kensington Palace wilde geen antwoord geven op de vraag of Thomas nu wel of niet zijn dochter zaterdag naar het altaar zal begeleiden.

  15 mei 2018 - 09:47