gewichtsverlies Meghan markle

Grote zorgen om plotselinge gewichtverlies Meghan Markle 

Vrienden en familieleden maken zich erg veel zorgen over Meghan Markle. Ze zou in een paar maanden tijd tien kilo zijn afgevallen.

Dat Meghan Markle al een langere tijd niet goed in haar vel zit, dat was duidelijk. Ze is niet voor niets met prins Harry en hun zoon Archie terug naar Californië gegaan. Ook sprak ze in een interview met Oprah over deze voor haar nog steeds heftige periode. Haar man, prins Harry, deelde zijn angsten en zorgen over Meghan ook in zijn boek Spare.

Ernstige zorgen

Vrienden en familieleden maken zich zorgen om Meghan. Het is haar omgeving opgevallen dat ze in de laatste maanden extreem veel is afgevallen. Een royalty expert laat het volgende over haar gewichtsverlies aan In Touch Weekly weten: “Er is iets ernstig mis met Meghan. Ze zorgt duidelijk niet voor zichzelf en ze ziet er erg mager uit. Het lijkt erop dat Meghan bezwijkt onder alle druk.” 

Lees ook: Boek prins Harry was het bestverkochte boek in 2023

koninklijke titel Meghan markle

Niet goed in haar vel

Meghan Markle heeft eerder niet goed in haar vel gezeten en had zelfs last van een depressie. Vrienden en familieleden zijn erg bang dat ze weer terugvalt in een depressie. Het eerste teken is voor hun het plotseling gewichtsverlies binnen een korte tijd. “Het is niet niets. Ze heeft een hectische agenda, voortdurende publieke controle en daar bovenop krijgt ze er de schuld van dat zij ervoor heeft gezorgd dat prins Harry zijn familie bijna niet meer ziet.” 

Geldproblemen voor Meghan en Harry

En dit zijn niet de enige problemen van het koppel. De royalty expert laat ook aan In Touch Weekly weten dat het gezin te kampen heeft met geldproblemen. “Geld is absoluut een groot probleem binnen het gezin. Hun rekeningen stapelen zich op. Meghan heeft het gevoel dat ze voortdurend moeite moet doen om de levensstijl van haar en prins Harry te kunnen betalen. Dat neemt natuurlijk ook een grote druk met zich mee.”

Lees ook: Meghan Markle wil in gesprek met koning Charles over haar koninklijke titel

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 12-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl