Modemerken Kate

Dit zijn de 4 favoriete modemerken van prinses Kate

Prinses Kate ziet er altijd fantastisch uit. Ze is dan ook dol op mode. Benieuwd wat haar favoriete modemerken zijn? Ze staan hier op een rijtje. 

Prinses Kate heeft een grote kledingkast, dat is één ding dat duidelijk is. Ze draagt een groot aantal verschillende modemerken. Het is leuk om te zien dat ze dure items mixt met goedkopere items. Op die manier blijft ze ook de normale burgers inspireren om mooie kleding te dragen. 

ZARA

Prinses Kate wordt geregeld gespot in goedkope modemerken, zoals kleding van de Spaanse winkelketen ZARA. Jurken, jassen, broeken of juist een mooie blouse. Ze lijkt het allemaal te hebben van dit budget merk. Leuk detail: als Kate weer eens wordt gespot in een item van ZARA, dan is het stuk in no time uitverkocht

Lees ook: Dit zijn de 5 favoriete modemerken van koningin Letizia

Superga

Ook wordt prinses Kate vaak op sneakers van het merk Superga gespot. Deze sneakers zijn te koop voor een budget prijs in kleuren als wit, beige en zwart. Ze combineert deze sneakers dan met een sportieve of casual look. Afgelopen jaar was ze nog op deze schoenen te zien bij een zeilwedstrijd en een tennistoernooi. 

Alexander McQueen

Dit is allesbehalve een budget merk, maar het is wel een heel belangrijk merk voor prinses Kate. Alexander McQueen heeft de trouwjurk van Kate ontworpen, waarna de liefde voor het merk nooit meer is overgegaan. Ook na haar trouwerij is ze nog vaak gespot in diverse items van dit merk. Zo droeg ze in 2023 nog een sprookjesachtige witte jurk tijdens de film awards en had ze diverse keren een mooi mantelpak aan. 

Lees ook: Catherine kiest weer voor Alexander McQueen

The Princess Of Wales Carries Out Engagements In London
Prinses Kate in Alexander McQueen

Catherine Walker

De prinses heeft ook een favoriet jaskenmerk, namelijk: Catherine Walker. Prinses Kate is dol op deze jassen en heeft ze dan ook in diverse kleuren. Ze is eerder al in een blauw, een zwart en in een rood exemplaar gespot. De jassen zijn mooi aansluitend, waardoor haar taille geaccentueerd wordt.

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus