Prins Charles Weer Buiten

Nu zien: Koning Charles voor het eerst weer buiten na ziekenhuisopname 

Koning Charles is voor het eerst sinds hij vorige week maandag uit het ziekenhuis werd ontslagen weer buiten gezien. Hij zwaaide vrolijk naar de toeschouwers. 

De royal werd anderhalve week geleden geopereerd aan zijn vergrote prostaat. Na de ingreep verbleef hij in het ziekenhuis The London Clinic, waar ook prinses Kate verbleef. Zij werd aan haar buik geopereerd. De Britten maakten zich veel zorgen om de koning en de prinses, ook al heeft het Britse koningshuis telkens weer benadrukt dat het goed met het tweetal ging.

Lees ook: Koning Charles verwacht langdurige rust na prostaatoperatie

Voor het eerst weer buiten 

Koning Charles was zondag voor het eerst weer buiten. Hij maakte een wandeling samen met zijn vrouw koningin Camilla. Samen gingen ze naar de kapel op het landgoed Sandringham om daar de zondagdienst bij te wonen. Het lijkt goed te gaan met de koning van het Verenigd Koninkrijk. Hij kijkt blij, zwaait en lacht naar de fotografen. 

Lees ook: Koning Charles weer naar huis na prostaatoperatie

King Charles Iii & Queen Camilla Attend Sunday Church
King Charles Iii & Queen Camilla Attend Sunday Church

Nog langer herstellen

Ook al leek het op het eerste gezicht goed te gaan met koning Charles, toch gaat de koning nog niet aan het werk. Eerder werd al gezegd dat de koning zijn agenda voor de komende tijd heeft leeggehaald en dat hij zeker een maand het rustig aan gaat doen. Dit allemaal om aan zijn herstel te werken. 

Lees ook: Koning Charles ondergaat vandaag prostaatoperatie

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op de onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl