Koning Charles documentaire

Koning Charles weer naar huis na prostaatoperatie

De Britse koning Charles (75) verliet maandag het ziekenhuis na een verblijf van drie nachten voor behandeling van een vergrote prostaat. Dat is te zien op beelden van de Britse televisiezender ITV.

Koning Charles zwaaide naar de menigte terwijl hij samen met zijn vrouw, koningin Camilla, de London Clinic verlaat. De vorst was op vrijdag opgenomen voor een geplande ingreep. Eerder meldden verschillende bronnen dat de koning langer in het ziekenhuis zou moeten verblijven.

Hij reageerde niet op vragen over hoe hij zich voelt.

Koning Charles reageert niet

‘Koning Charles heeft het ziekenhuis verlaten na zijn operatie’, schrijft Chris Ship van ITV op zijn X-kanaal. ‘Hij reageerde niet op vragen over hoe hij zich voelt. Hij zal vanavond in Londen verblijven terwijl hij verder herstelt.’

Koning Charles Verlaat Ziekenhuis Na Prostaatoperatie Royalty Online
© X: @chrisshipitv

Lees ook: Koning Charles ondergaat vandaag prostaatoperatie

Hij vertrok enkele uren nadat zijn schoondochter, Kate, de prinses van Wales, ook hetzelfde ziekenhuis verliet na haar herstel van twee weken na een buikoperatie.

Charles En Camilla Verlaten De Kliniek Royalty Online
Charles en Camilla verlaten het ziekenhuis © REUTERS

Lees ook: Prinses Kate’s operatie kwam als een verrassing

Tip van de redactie

Zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button

Affiliate producten koppelen aan je bericht/pagina met de klassieke editor

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES/REUTERS

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty