ontslagen uit ziekenhuis

Prinses Kate is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis

Bijna twee weken geleden werden we opgeschrikt door het nieuws dat prinses Kate werd geopereerd. Vandaag is ze ontslagen uit het ziekenhuis. 

Kate Middleton lag sinds woensdag 17 januari in het ziekenhuis. In een social media post liet Buckingham Palace weten dat de prinses was geopereerd aan haar buik. Ook werd er gezegd dat ze zeker nog tien tot veertien dagen in het ziekenhuis moest blijven. 

Ontslagen uit ziekenhuis

Prinses Catherine van Wales is vanochtend ontslagen uit het ziekenhuis, The London Clinic. Kensington Palace liet dit in een statement weten. Zij vertelden het volgende: “De prinses van Wales is thuis in Windsor om verder te herstellen van haar operatie. Ze gaat goed vooruit. De prins en prinses willen het team van The London Clinic erg bedanken voor alle goede zorgen. De familie is erg dankbaar voor de vele lieve berichten die zij hebben ontvangen.”

Lees ook: Prinses Kate’s operatie kwam als een verrassing

LUXE ZIEKENHUIS IN LONDEN

Kate Middleton lag in The London Clinic, dat ook wel omschreven wordt als een luxe privé-ziekenhuis in Londen. Ze had daar een luxe suite tot haar beschikking, inclusief een grote badkamer met luxe verzorgingsproducten. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om speciale maaltijden naar wens te laten maken. Ze deden alles om de prinses de beste zorg te bieden en haar zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Niet alleen Kate heeft hier bijna twee weken gelegen, ook haar schoonvader koning Charles ligt hier vanaf afgelopen vrijdag. Hij werd aan een vergrote prostaat geopereerd.

Lees ook: Prinses Kate opgenomen in het ziekenhuis voor een buikoperatie

LANG HERSTEL VOOR DE BOEG

In totaal heeft prinses Kate twaalf dagen in het ziekenhuis gelegen. Ook nu ze uit het ziekenhuis is ontslagen zal ze thuis nog een lange tijd moeten herstellen. Naar verwachten kan ze pas na Pasen weer haar koninklijke taken oppakken. Tot die tijd staat alles in het teken van herstel. 

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 29-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus