Harry, Meghan

Dít doen Meghan en Harry op Valentijnsdag

Love is in the air op Valentijnsdag. Maar voor Meghan (42) en Harry (39) is het business first. De twee zijn op 14 februari in Vancouver om het One Year to Go-evenement bij te wonen voor de Invictus Games van 2025.

Kort na hun indrukwekkende bezoek aan Jamaica, maken de Sussexjes weer een internationale reis. Samen met het nieuws dat ze op Valentijnsdag naar Canada gaan, deelt de stichting nieuwe foto’s van Meghan en Harry op de Spelen van 2023 in Düsseldorf, genomen door hun vriend Misan Harriman.

Harry Meghan Valentijnsdag Royalty Online
© Chris Jackson/Getty Images

Lees ook: Dít bedrag schonken Harry en Meghan in 2023 aan goede doelen 

In 2017 vonden de Invictus Games al plaats in Canada, waar Harry en Meghan beiden als presentatoren optraden. Dit evenement markeerde tevens hun officiële debuut als stel. In november vorig jaar waren de twee opnieuw in Canada aanwezig, dit keer bij het bijwonen van een ijshockeywedstrijd tussen de Vancouver Canucks en de San Jose Sharks. Deze wedstrijd maakte deel uit van de voorbereidingen voor de Invictus Games van 2025. Harry stapte het ijs op om de wedstrijd te beginnen, waarna hij en Meghan juichend op de tribune werden gespot.

Lees ook: Recente bezoek prins Harry zegt veel over gezondheid van Charles

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES