Royals Dierenliefhebbers Royalty Online

Zien: Schattige foto’s van royals met dieren

Vaak worden royals tijdens hun werkbezoeken gevraagd om allerlei dieren te ontmoeten, aaien of om een foto te maken naast hen. Koningin Camilla, Kate, William, maar ook onze eigen koningin Máxima zijn echte dierenliefhebbers. Wij zetten enkele schattige foto’s op een rij.

Koningin Máxima adopteert egels

Vorig jaar adopteerde koningin Máxima drie egels m ze vervolgens los te laten in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. ‘De tuin en het bosgebied bieden door de vele diverse planten en struiken voldoende eten en ruimte voor de egels’, pent het koninklijk huis onder de foto op Instagram.

Lees ook: In beeld: koningin Camilla voert een babyolifant met de fles

Camilla voedt olifant

Vorig jaar bezocht het Britse koningspaar het Nairobi National Park om het werk van het Sheldrick Wildlife Trust Elephant Orphanage in het gebied te zien. Op beelden is te zien hoe koningin Camilla een babyolifant voedt.

Queen Camilla Iii Feeds Milk To A Baby Elephant During A News Photo 1698852128

Lees ook: Leuke kiekjes van Margrethe die de hond uitlaat

Kate en William met hun hond Orla

Prinses Kate, prins William en hun kinderen zijn grote hondenliefhebbers en hebben een levendige huisdier cockerspaniël genaamd Orla. Zij verschijnt vaak in officiële portretten met het gezin.

The Duke Of Cambridge Takes Part In The Royal Charity Polo Cup 2022

Koningin Elizabeth voert olifant

In 2017 bezocht koningin Elizabeth de Whipsnade Zoo. Daar leek Donna de olifant veel meer geïnteresseerd te zijn in haar bananen dan in een handdruk.

Koningin Elizabeth Olifant Voeren Royalty Online

Sophie Rhys-Jones met golden retriever puppy

De hertogin van Edinburgh is wel het een en ander gewend aan dergelijke enthousiaste begroetingen wanneer ze trainingscentra in het hele land bezoekt. Sophie en haar gezin hebben twee huisdierenhonden en een schildpad die volgens prins Edward ‘eigenlijk het huis runt’.

Sophie Hertogin Van Ediburgh Puppy Royalty Online

Lees ook: 5x royal hondjes

Koning Charles met zijn reddingshond

Koningin Camilla is zo dol op haar twee reddingshonden Bluebell en Beth dat ze de gezichten van de Jack Russell Terriërs op haar kroningsjurk heeft laten borduren. Charles en Camilla adopteerden de honden van het Battersea Cats and Dogs Home, waarvan zij beschermvrouw is. Zoals deze foto van Charles met Beth laat zien, is hij net zo verliefd.

Koning Charles Met Puppy Royalty Online Getty

Lees ook: Zien: Maleisische koning geeft giraffes en panda’s eten in de dierentuin

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: @KONINKLIJKHUIS/ALAMY STOCK PHOTO/GETTY IMAGES