Hond Margrethe Denemarken

Leuke kiekjes van Margrethe die de hond uitlaat

Ook royals laten graag hun hond(en) uit. In Denemarken ging koningin Margrethe het bos in met teckel Tilia. Of is het Nelly? Wij kunnen het niet zien, maar gezond is die frisse buitenlucht zeker!

De Deense vorstin had eerst 3 teckels. Maar hondje Helike overleed in 2018. Tilia en Nelly vergezellen haar gelukkig nog en we zien zo af en toe een mooie foto (of: foto’s) verschijnen van Margrethe met haar hondjes. Ditmaal wordt een uitgebreide post op Instagram gedeeld, gewijd aan Margrethes korte ‘wintervakantie’, in één van de royal buitenhuizen.

Natuur

Daar laat Margrethe tevens weten dat ze – omringd door bossen en ander groen – de eerste tekenen van het voorjaar al heeft gespot. “De Deense natuur is iets bijzonders, hier moeten we allemaal goed mee omgaan”, stelt ze onder meer. Verder stuurt ze iedereen ‘lentegroeten’,

Wij zien niet 1, 2, 3 of dit Tilia of Nelly is. Duidelijk is wel dat Margrethe het fijn heeft tussen de bomen in het bos. Net als haar schattige viervoeter! Swipe gezellig door de foto’s heen. De 5de is onze favoriet.

https://www.instagram.com/p/CL6s9DvAFfn/

Beeld: Instagram @detdanskekongehus