haar lijkt

Koningin Máxima vindt dat déze dochter het meest op haar lijkt

Met drie dochters is er altijd een die meer op een ouder lijkt. Koningin Máxima vindt dat één van de drie wel heel erg veel van haar weg heeft. 

Koningin Máxima heeft samen met haar man, koning Willem-Alexander drie prachtige dochters. Prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. De drie groeien stuk voor stuk als mooie en slimme dames uit. Maar wie van deze drie lijkt nu het meest op koningin Máxima

Prinses Alexia

Koning Máxima vindt dat er maar één dochter heel erg veel op haar lijkt en dat is prinses Alexia. Volgens de koningin lijkt de prinses niet alleen qua uiterlijk op haar, maar ook qua innerlijk. Ze heeft dezelfde haren, dezelfde sproeten, dezelfde lach en dezelfde uitstraling. Het is echt de jongere versie van onze koningin.  

Lees ook: Koningin Máxima in schitterende avondjurk

Ook zelfde innerlijk

Niet alleen het uiterlijk, maar ook qua innerlijk lijkt prinses Alexia het meest op haar moeder. Ze is, wat koningin Máxima al een aangaf in een interview, een echte latina. Prinses Alexia is erg temperamentvol, ze weet precies wat ze wil en wat ze niet wil. Ze is vrolijk of boos, er is geen middenweg. Ook dat herkent de koningin van vroeger. 

Lees ook: Dít is het geheime talent van Máxima

Dutch Royal Family Christmas Photosession At Palace Huis Ten Bosch
Het complete gezin samen

Mix tussen ouders

De andere twee prinsessen, prinses Amalia en prinses Ariane, zijn allebei een mix tussen hun ouders. Zo lijkt prinses Amalia meer qua uiterlijk op haar vader, maar heeft ze soms ook het temperament van haar moeder. Prinses Ariane is qua uiterlijk een echte mix van koningin Máxima en koning Willem-Alexander. Zij heeft juist meer het rustige karakter van haar vader en dat is leuk om te zien. 

Lees ook: 5x dit doet koningin Máxima het liefst in haar vrije tijd

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 27-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus