vrije tijd koningin maxima

5x dit doet koningin Máxima het liefst in haar vrije tijd 

Iedereen heeft in zijn of haar vrije tijd wat ontspanning nodig. Zo ook onze koningin Máxima. Maar wat doet zij het liefst in haar vrije tijd? 

Koningin Máxima staat bekend om haar gracieuze optredens en haar toewijding aan het koninkrijk. Maar wat doet onze koningin als ze niet in officiële functies verschijnt? In haar schaarse vrije tijd heeft koningin Máxima enkele favoriete bezigheden waarmee ze ontspant en zichzelf kan opladen. 

Dingen die Máxima doet in haar vrije tijd 

Muziek als passie

Een van de bekendste liefdes van koningin Máxima is muziek. Als getalenteerde pianiste en zangeres is ze dol op verschillende muziekstijlen. Ze wordt regelmatig gezien bij concerten en evenementen met muziek. Bovendien wordt er gezegd dat ze in haar vrije tijd zelf graag achter de piano kruipt om wat moois te spelen.

Lees ook: Dramaserie Máxima staat vanaf 20 april op Videoland

Cultuur en kunst

Koningin Máxima heeft een voorliefde voor cultuur en kunst. Ze bezoekt graag musea en tentoonstellingen, zowel nationaal als internationaal. Haar interesse in kunst is breed, variërend van moderne tot klassieke werken.

Sportieve activiteiten

Ondanks haar drukke agenda maakt koningin Máxima tijd vrij voor sportieve activiteiten. Ze is een enthousiaste zeiler en heeft haar liefde voor deze watersport meermaals laten zien tijdens officiële koninklijke evenementen. Daarnaast wordt ze af en toe gespot bij hardloopevenementen, waar ze haar passie voor een gezonde levensstijl toont.

Lees ook: Koningin Máxima in schitterende avondjurk

Dutch Royal Family Christmas Photosession At Palace Huis Ten Bosch
Koning Willem-Alexander met koningin Máxima

Liefdadigheidsorganisaties

Naast haar koninklijke verplichtingen besteedt koningin Máxima veel vrije tijd aan sociale betrokkenheid. Ze is betrokken bij diverse liefdadigheidsorganisaties en zet zich in voor projecten die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van verschillende gemeenschappen. Ook hier is ze druk mee in haar vrije tijd

Quality time met het gezin

Koningin Máxima waardeert quality time met haar gezin. Als moeder van drie dochters vindt ze het belangrijk om haar vrije tijd door te brengen met haar man, koning Willem-Alexander, en hun kinderen. Familietrips en gezamenlijke activiteiten vormen een belangrijk onderdeel van haar vrijetijdsbesteding.

Lees ook: Welke talen spreken de prinsessen thuis?

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl