big brother oom Kate

Oom prinses Kate spreekt live op televisie over haar gezondheid 

Vorige week werd bekend dat Gary Goldsmith mee zou doen aan Big Brother en daar heeft hij nu gesproken over de gezondheid van zijn nichtje, prinses Kate. 

Volgens The Sun is Gary Goldsmith al jaren het zwarte schaap binnen de familie. Hij ging tegen de wil van zijn familie, het Big Brother huis in. Door dit nieuws rommelt het nog eens extra binnen de Britse koninklijke familie. 

Live op televisie

Gary Goldsmith heeft zich live op televisie uitgesproken over de gezondheid van prinses Catherine. Er werd aan Gary Goldsmith gevraagd hoe het met zijn nichtje ging. Haar oom antwoordde daarop het volgende: “Omdat Kate er niet over wil praten, zal ik dat ook niet doen. Er is een soort van etiquette. Wanneer zij zich erover uitspreekt, zal ik meer vertellen.” Toch vertelt hij verder en zegt hij dat Kate goede zorg krijgt. Ook laat hij los dat hij goed contact heeft met Carole en Pippa Middleton, de moeder en het zusje van de prinses van Wales. Verder vertelt hij ook dat prinses Kate goed gesteund wordt tijdens haar herstel. “De hele familie zorgt voor haar. Ze zeiden: ‘We gaan wat tijd nemen en vanaf Pasen zal alles weer zijn normale gangetje gaan.”

Lees ook: Ondanks kritiek: Oom prinses Kate gaat meedoen aan Big Brother

Boze reacties

Ook al zegt de oom van Kate Middleton niets verkeerds, toch zou het Britse koningshuis niet blij zijn met de uitspraken van Gary Goldsmith. Royalexperts zeggen: “Als Kate of William iets willen zeggen, dan zeggen ze dat. Daar hebben ze niemand anders voor nodig.” Ook kijkers zijn niet blij. Volgens sommige kijkers heeft hij niet eens meer contact met de familie. “Alsof iemand die mee zou doen aan ‘Big Brother’ iets te horen zou krijgen. Familie of niet: hij weet van niets.”

Lees ook: Oom van Catherine praat over haar opa’s dood

The Princess Of Wales Delivers Keynote Speech At The Shaping Us National Symposium
The Princess Of Wales Delivers Keynote Speech At The Shaping Us National Symposium

Oom Kate uit Big Brother

Het zal wel een opluchting voor de Britse koninklijke familie zijn, nu blijkt dat Gary Goldsmith de celebrity versie van Big Brother heeft verlaten. Na maar vijf dagen in het Big Brother huis, hield de oom van prinses Kate het alweer voor gezien. Gelukkig maar, want nu kan hij zich ook niet meer live op televisie uitspreken over zijn nichtje. 

Lees ook: Heerlijke throwback: Pippa en Kate als bruidsmeisjes op de bruiloft van hun oom

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl