Kate Pippa En Moeder Carole Anp

Heerlijke throwback: Pippa en Kate als bruidsmeisjes op de bruiloft van hun oom

Kleine meisjes worden groot. Maar als ze nog klein zijn, worden ze weleens gevraagd ‘flower girl’ of bruidsmeisje te zijn. Op een bruiloft van een familielid bijvoorbeeld. Dat lieten Pippa en Kate zich geen twee keer vragen. Kijk de zusjes eens schitteren op deze prachtige foto-van-toen!

Oom Gary trouwde later overigens nog drie keer, maar dat mag de pret niet drukken. Op zijn eerste bruiloft sierden Kate en jonger zusje Pippa de boel op. Wie had toen kunnen denken dat Pippa zoveel jaar later ook bruidsmeisje voor Kate zou zijn? Kun je je de mooie beelden van de bruiloft van Kate en William nog voor de geest halen.. Pippa die in haar ‘beroemde’ jurk de sleep van Kate met zorg de kerk binnen tilt?

Onderstaande foto komt uit 1991. Gary Goldsmith is de jongere broer van hun moeder, Carole Middleton. Hij trouwde in 1991 met Mirande Foote. Kate (op de foto rechts boven in beeld) was toen 9 en Pippa 7 of 8 jaar. Grappig weetje is nog wel dat toen Gary 15 jaar was, hij zelf een mooie rol had op de bruiloft van zus Carole en Michael Middleton, hij was toen plaatsaanwijzer voor de gasten.

LEES OOK:

Zien: Charlene deelt voor het eerst in weken nieuwe foto van zichzelf

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Pinterest