big brother oom Kate

Ondanks kritiek: Oom prinses Kate gaat meedoen aan Big Brother

Gary Goldsmith, de oom van prinses Catherine, gaat meedoen aan de sterreneditie van Big Brother. De koninklijke familie is daar allesbehalve blij mee. 

Volgens The Sun is Gary Goldsmith het zwarte schaap van de familie. Hij gaat nu dus ook tegen de wil van zijn familie in het Big Brother huis in. Door dit nieuws rommelt het binnen de Britse koninklijke familie. 

Deal met ITV

De 58-jarige oom, Gary Goldsmith, zou een goede deal hebben gesloten met tv-zender ITV en dat gaat hem veel geld opleveren. De serie Big Brother gaat vanaf vandaag al van start, dus vanavond is de oom van Kate al op de Engelse televisie te zien. 

Lees ook: Oom van Catherine praat over haar opa’s dood

Ouders Kate niet blij 

Diverse Britse tabloids schrijven over de ouders van prinses Kate: “Ze zijn niet blij dat hij mee gaat doen aan Big brother. Prinses Kate kan deze stress er niet bij hebben.” De timing is natuurlijk ook niet heel handig, zeker nu de prinses nog aan het herstellen is van een buikoperatie.  

Herstel
Prinses Kate

Bang voor schade 

De ouders van prinses Kate, en ook de rest van de koninklijke familie, zijn bang dat Gary Goldsmith in het Big Brother-huis zal praten over prinses Kate of kroonprins William. Ook al heeft hij al aangegeven dat hij niets zal zeggen wat schade toe kan brengen, je weet het natuurlijk niet. Dit omdat de oom van Kate in het verleden ook al meerdere keren negatief heeft geuit over prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. 

Lees ook: Hierom vreest Meghan Markle voor haar kinderen

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl