Bernhard Jr. Throwback Met Broers En Ouders Screenshot Instagram

Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris: 4 broers in beeld

4 broers, allen heel eigen en met succesvolle carrières en mooie gezinnen. We verzamelden een paar leuke weetjes en gezellige foto’s voor je van Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris.

Oudste broers Maurits en Bernhard jr. schelen het minst in leeftijd: Maurits is 53 en Bernhard 51 jaar. Pieter-Christiaan mocht in maart 49 kaarsjes uitblazen. En Floris, de benjamin van de broers, is 46 jaar.

Alle broers zijn succesvolle zakenmannen. Misschien heb je van Bernhard weleens vernomen dat hij aardig wat onroerend goed bezit. In een programma van de PvdA werd zelfs de term ‘prins Bernhard-belasting‘ genoemd, verwijzend naar een idee om huisjesmelkers aan te pakken. Bernhard ziet zichzelf echter helemaal niet als een huisjesmelker. Je kent hem naast de panden ook van Circuitpark Zandvoort, waarvan hij mede-eigenaar is. Bernhard is getrouwd met Annette Sekrève. Samen hebben zij dochter Isabella en zoons Samuel en Benjamin.

Floris viert op 10 april zijn verjaardag. Hij werkt als partner bij een grote investeringsmaatschappij. En is bijvoorbeeld ook toezichthouder bij Stichting Slachtofferhulp. Floris mag graag dj-en, heeft een account op SoundCloud en is getrouwd met Aimée Söhngen. Samen hebben zij dochters Magali en Eliane en zoon Willem Jan. Floris heeft af en toe een opleving op Instagram en plaatst dan de leukste familiekiekjes.

Maurits lijkt van alle broers wat minder zichtbaar te zijn op social media. En komt ook niet regelmatig in het nieuws. Hij woont met echtgenote Marilène van den Broek in Amsterdam. En werkt als ondernemer aan het verduurzamen van de energiemarkt in Nederland. Kinderen Anna, Lucas en Felicia zijn inmiddels alweer 20, 18 en 16 jaar.

En Pieter-Christiaan ken je natuurlijk als een echte sportman. Met regelmaat deelt hij updates over zijn rondjes, recent liep hij nog de marathon van Berlijn bijvoorbeeld. De prins is getrouwd met Anita en samen hebben zij dochter Emma en zoon Pieter. Met z’n allen wonen ze in Wassenaar. In het voorjaar zette P.C. zijn prachtige villa in Noordwijk te koop. Zin om even binnen te kijken?

Hoog tijd voor een stel leuke foto’s van de broers!

Bernhard Jr. Throwback Met Broers En Ouders Screenshot Instagram
Broers Foto 1
Broers Foto 2
Broers Foto 4
Broers Foto 7

Broers Foto 8
Broers Foto 9

LEES OOK:

Knap koppel: Mette-Marit en Haakon door de jaren heen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, RVD, Pinterest, Instagram @pcvanoranje, @bernhardvanoranje, @florisvanoranje