broers Floris Maurits Bernhard Pieter-Christiaan en Margriet en Pieter van Vollenhoven

Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris: 4 broers in beeld

4 broers, allen heel eigen en met succesvolle carrières en mooie gezinnen. We verzamelden een paar leuke weetjes en gezellige foto’s voor je van Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris.

Oudste broers Maurits (17 april 1968) en Bernhard jr. (25 december 1969) schelen het minst in leeftijd. Pieter-Christiaan is wat jonger (22 maart 1972). En Floris is de benjamin van de broers (10 april 1975).

Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris

Alle broers zijn succesvolle zakenmannen. Misschien heb je van Bernhard weleens vernomen dat hij aardig wat onroerend goed bezit. In een programma van de PvdA werd zelfs de term ‘prins Bernhard-belasting‘ genoemd, verwijzend naar een idee om huisjesmelkers aan te pakken. Bernhard ziet zichzelf echter helemaal niet als een huisjesmelker. Je kent hem naast de panden ook van Circuitpark Zandvoort, waarvan hij mede-eigenaar is. Bernhard is getrouwd met Annette Sekrève. Samen hebben zij dochter Isabella en zoons Samuel en Benjamin.

Prins Floris

Floris viert op 10 april zijn verjaardag. Hij werkt als partner bij een grote investeringsmaatschappij. En is bijvoorbeeld ook toezichthouder bij Stichting Slachtofferhulp. Floris mag graag dj-en, heeft een account op SoundCloud en is getrouwd met Aimée Söhngen. Samen hebben zij dochters Magali en Eliane en zoon Willem Jan. Floris heeft af en toe een opleving op Instagram en plaatst dan de leukste familiekiekjes.

Lees ook: Prins Maurits ziet Abraham

Prins Maurits

Maurits lijkt van alle broers wat minder zichtbaar te zijn op social media. En komt ook niet regelmatig in het nieuws. Hij woont met echtgenote Marilène van den Broek in Amsterdam. En werkt als ondernemer aan het verduurzamen van de energiemarkt in Nederland. Kinderen Anna, Lucas en Felicia zijn inmiddels alweer volwassen.

Prins Pieter-Christiaan

En Pieter-Christiaan ken je natuurlijk als een echte sportman. Met regelmaat deelt hij updates over zijn rondjes, recent nog deelde hij zijn blijdschap over een paar nieuwe hardloopschoenen bijvoorbeeld. De prins is getrouwd met Anita en samen hebben zij dochter Emma en zoon Pieter. Met z’n allen wonen ze in Wassenaar.

Lees ook: Eloise zes weken zonder alcohol

Hoog tijd voor een stel leuke foto’s van de broers!

Bernhard Jr. Throwback Met Broers En Ouders Screenshot Instagram
Broers Foto 1
Broers Foto 2
Broers Foto 4
Broers Foto 7
Broers Foto 8
Broers Foto 9

LEES OOK:

Knap koppel: Mette-Marit en Haakon door de jaren heen

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, RVD, Pinterest, Instagram @pcvanoranje, @bernhardvanoranje, @florisvanoranje

#Royaltynl