Hardloopschoenen Insta Post Pieter Christiaan September 2023

Pieter-Christiaan is heel blij met z’n nieuwe hardloopschoenen

P.C. is er helemaal klaar voor: de marathon van Berlijn. Met gepaste trots toont hij vandaag welke schoenen de ruim 42 km. met hem aangaan.

Mocht je zelf hardlopen of een andere sport beoefenen, dan weet je hoe belangrijk het is om goed schoeisel te hebben. Een halve maat te groot of een schurend randje ergens kan je voeten flink kwetsen. Pieter-Christiaan is een fervent hardloper. En helaas ook al bekend met hardnekkige blessures. Een paar jaar geleden had de prins fikse last van een knieblessure. Iets waarvan hij overigens… jawel, verkeerde schoenen de schuld gaf.

Dat lijkt achter de rug. En op de agenda staat het voltooien van de marathon van Berlijn, op 24 september aanstaande. Nu vragen wij ons meteen af: is dat voldoende tijd om deze nieuwe rakkers in te lopen? Maar P.C. zal het ongetwijfeld zelf het beste weten. In het kader van ‘mooi rood is niet lelijk’, bestelde hij onderstaande beauty’s. Met de zonnebloemen op de achtergrond is het bijna een liefdes-post op Instagram geworden. We get it, nieuwe schoenen laten je hart een sprongetje maken.

Beeld: Instagram @pcvanoranje

#Royaltynl