7 mooie foto’s van: prinses Marilène

De sympathieke vrouw van prins Maurits komt nog maar zelden voorbij in het nieuws, maar dat betekent niet dat we haar zijn vergeten. Kijk mee naar leuke kiekjes van deze moeder van 3.

Marilène werd geboren als Marie-Hélène Angela van den Broek. In 1970, in Dieren. Zij en Maurits leerden elkaar in hun studententijd kennen. In 1998 volgde een huwelijk. En het koppel is 3 kinderen rijker sindsdien: dochter Anna, zoon Lucas en dochter Felicia. Hoogt tijd om een paar leuke foto’s van mooie Marilène met je te delen. En we verklappen er meteen steeds een weetje over de prinses bij.

Marilène en Maurits leerden elkaar kennen als studenten, maar studeerden ieder iets anders: hij Economie, zij Bedrijfskunde.

Maurits Marilène En Bernhard Jr. Throwback

Op hun huwelijksdag, 29 mei 1998, droeg Marilène een ivoorkleurige, satijnen jurk met een opvallend kraagje. De jurk is later nog eens tentoongesteld op Het Loo voor de expo ‘De bruiden van Het Loo’.

Huwelijksdag Maurits En Marilène

De twee zijn er ook meestal bij op Koningsdag. De laatste keer dat dat – in uitgebreide vorm – gebeurde was in 2019, in Amersfoort. Daar kon je Marilène niet over het hoofd zien, in dit knalroze jasje!

Marilene Koningsdag 2019 Anp

Ook als kind was ze al goedlachs. Dat is ook hoe Nederland haar kent: goedgemutst. Wat een leuke jeugdfoto, hè?

Marilene Als Kind

Na de geboorte van Lucas, hun tweede kind, werd deze fijne foto gemaakt. Wat een jonge koppies bij Mauits en Marilène!

Marilene En Maurits Met Twee Van Hun Kinderen

Een sprongetje vooruit en daar zien we haar met alle 3 haar kinderen. Inmiddels is oudste dochter Anna zelfs al 20.

Marilène Op Boot Met Al Haar Kinderen

Máxima blies afgelopen mei 50 kaarsjes uit, Marilène mocht dat vorig jaar, in februari, al doen. De prinses vierde haar Sara-zien nog nét niet in corona-tijd.

Marilène Anp

LEES OOK:

2021 is een royal babyboom-jaar!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis