2021 is een royal babyboom-jaar! Wie kregen (en krijgen) er een kindje?

Of de pandemie en het vele thuis-zijn van invloed is geweest, laten wij even in het midden. Duidelijk is wel dat 2021 nu al bol staat van de geboortes! Royals geboortes wel te welteverstaan, geniet fijn mee.

Baby. Kindje. Zuigeling. Nageslacht. Er zijn aardig wat synoniemen voor zo’n kruimeltje. Eugenie en Jack mochten hun eerste verwelkomen (en daarmee ook het eerste kleinkind voor Sarah en Andrew), Meghan en Harry hun tweede, een dochter. Maar er was meer babynieuws. Op een rijtje ziet dat er éxtra blij uit!

Zara Phillips, dochter van prinses Anne en kleindochter van Elizabeth, zette in maart zoontje Lucas op de wereld. Samen met haar man had zij al 2 dochters.

Zara Met Zoontje Lucas

En natuurlijk was er ook prachtig babynieuws in Zweden. Eind maart kwam Julian, de derde zoon voor Sofia en Carl Philip, ter wereld.

Familiefoto Carl Philip Sofia En 3 Zoons Zweden Screenshot Juli 2021

Eugenie en Jack waren ‘over the moon’ (dolblij) met de komst van August. Inmiddels heeft Eugenie al meermaals foto’s van haar kleine gedeeld en wij vinden deze zo leuk!

Eugenie En August Bij De Houten Olifanten Screenshot 3 Instagram

Meghan en Harry vernoemden hun tweede kindje, een dochter, naar zowel Diana als Elizabeth: Lilibet. Het meisje werd begin juni geboren. Van haar zijn nog geen foto’s bekend.

Misan Harriman Zwangerschapsfoto Meghan En Harry

Beatrice en Edoardo verwachten in de herfst hun eerste spruit. Onlangs nog mocht zwangere Beatrice jureren bij een tekenwedstrijd voor kinderen.

Exclusive: * Embargo: Strictly No Web Before 8pm May 20th 2021 Bst: **premium Exclusive Rates Apply**princess Beatrice Seen For The First Time Since Announcing Her Pregnancy This Morning! Beatrice Was Seen Looking Happy As She Smiled And Laughed In Chelse

Prins Ernst August van Hannover en zijn Ekaterina verwachten later dit jaar een derde kindje. Onderstaande foto is er dan ook eentje van na de geboorte van hun tweede. De prins is de zoon van (ook) Ernst August van Hannover, die getrouwd is geweest met Caroline van Monaco.

Ernst August En Ekaterina Met Baby

En dan die ‘arme’ Kate! Zwangerschapsgeruchten blijven haar achtervolgen, jaar in, jaar uit! Voor zover wij weten, is er géén vierde kindje onderweg. Al denken royalty fans in Groot-Brittannië daar anders over, één van de aanwijzingen die zij menen te zien is dat haar haar zoveel voller en glanzender oogt..

Britain Royalty

LEES OOK:

5x koningin Letizia in een lange broek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest / Splash News Online, Hello!, HOLA!, Instagram @prinsparet, @princesseugenie, @theroyalfamily, Misan Harriman