Letizia Foto Van Wikipedia

5x koningin Letizia in een lange broek

We spotten de modebewuste vorstin dikwijls in een mooie jurk, maar net als bijvoorbeeld Máxima en Mathilde mag Letizia ook graag pantalons dragen. Wij zetten een paar stijlvolle exemplaren voor je op een rijtje. Eens zien wie de broek aan heeft…

Letizia is 48 jaar, moeder van 2 dochters en sinds 2004 getrouwd met haar Felipe. Net als haar man, heeft Letizia doorgaans een gevulde agenda. Van werkbezoeken tot openingen en natuurlijk enorm veel videovergaderingen het afgelopen jaar. Extra leuk is het als we een glimp opvangen van haar o.o.t.d. (outfit of the day) en dat werkt toch wat beter als zij op straat of op werkbezoek gefotografeerd wordt.

We love Letizia in haar beeldschone jurken, maar vandaag zoomen we in op die andere mooie items uit haar kledingkast: broeken.

Mooi rood is niet lelijk! Letizia kiest voor high waist, gouden decoratieve knoopjes en een simpele witte blouse erboven. Prachtig plaatje!

Letizia Lange Broek Foto 3

De leatherlook is niet aan Letizia voorbij gegaan. Ze ‘rockt’ dit zwarte exemplaar en laat duidelijk zien dat ook een royal prima ’trendy’ gekleed kan gaan. En kijk ook even naar die té leuke sandaaltjes!

Letizia Lange Broek Foto 4

Zomers wit en met een kek jasje erboven. Maar eigenlijk zijn de knalroze, suède pumps hier wel dé blikvangers.

Letizia Lange Broek Foto 6

Die hoge taille staat haar prima. Deze culotte is in chic zwart en op broek-gebied zien we Letizia vaker kiezen voor de wat rustigere kleuren. Zwart, wit, blauw.

Letizia Lange Broek Foto 5

De lichtblauwe pantalon doet bijna sixties aan. Mooi gecombineerd met het peplum blouseje.

Letizia Lange Broek Foto 7

LEES OOK:

Fergie vindt zichzelf wel een beetje op Meghan lijken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest, ANP/EPA