5x Letizia en haar beeldschone jurken

Letizia – vrouw van koning Felipe en moeder van Leonor en Sofia – ziet er altijd tip-top verzorgd uit. De Spaanse royal heeft een voorliefde voor mooie jurken en wij zetten 5 prachtige exemplaren voor je op een rijtje.

De 48-jarige heeft een enorm goede fashion sense. We lieten je al eens dit mooie jurkje zien – een designerpiece – toen ze een lokale politie-eenheid een prijs kwam uitreiken. Maar er hangt zoveel meer in haar kast! Van gala tot casual en zomers tot maxi-dress: 5 mooie jurken van Letizia.

Een avondje ‘op chic’. Het knalrood staat haar geweldig en kijk eens naar die cape, waarbij één arm bedenkt en de andere arm bloot blijft. Va-va-voom!

Letizia Jurk 1

Lange mouwen, een glitterdraadje all-over en té leuke, bijpassende bloedrode schoentjes. Een mooie look van top tot teen.

Letizia Jurk 2

Over ‘high fashion’ gesproken. Beeldig, in wit-met-zwart. Ook leuk is de korte bob die ze toen nog droeg. Eigenlijk zouden we komende zomer best weer eens een ander kapsel willen zien bij Letizia!

Letizia Jurk 3

Leuk: naast alle designer-dresses grijpt Letizia ook weleens naar een betaalbaar exemplaar. Deze is van de ZARA bijvoorbeeld.

Letizia Jurk 4

Wit, linnen, geschubde randjes, what’s not to love? Fijn zomerjurkje, en ook dochter Leonor draagt een prachtige!

Letizia Jurk 5

LEES OOK:

Wat een goed pak heeft Eloise aan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Popsugar, IBTimes, Pinterest