Eloise Van Oranje Royalty Online

Eloise gaat stage lopen in New York: ‘Kan niet wachten’

Eloise van Oranje (21) vertrekt voor haar stage naar het buitenland, in de hoop op wat meer anonimiteit en om niet herkend te worden, zo deelt ze met ‘LINDA.meiden’.

Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent


Eloise van Oranje (21), ook bekend als de gravinfluencer, is uitgegroeid tot een opvallende verschijning in de showbizzwereld, wat leidt tot meer aanspraak in het openbaar. Het is dan ook begrijpelijk dat het nichtje van koning Willem-Alexander verlangt naar meer privacy. In 2024 gaat ze dit realiseren door voor een half jaar stage te lopen in het buitenland. Hiermee volgt Eloise in de voetsporen van haar tante Máxima. Ze gaat namelijk dit jaar een stage in New York voltooien.

Lees ook: Zien! Is dit de vriend van Eloise?

Veel ogen op Eloise gericht

“Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent”, aldus Eloise. Volgens Eloise wordt er ‘irritant veel’ opgemerkt van haar activiteiten, en mensen hebben allerlei meningen erover. Eloise heeft ervoor gekozen om niet prijs te geven bij welk bedrijf ze haar stage zal lopen. “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht”.

Eloise krijgt vaak te horen dat haar bekendheid te danken is aan haar achternaam, maar volgens haar is dat niet helemaal waar. Ze benadrukt dat hoewel ze niet beweert alles zelf te hebben gedaan, uiteindelijk iedereen zijn eigen pad moet bewandelen. Ze stelt: “Als ik een bitch zou zijn, zou niemand me volgen.”

Constante herkenning

Ondanks haar bewuste keuze om haar leven openbaar te delen, geeft Eloise toe dat het soms lastig is om overal herkend te worden. Ze vermijdt bijvoorbeeld uitgaan omdat er voortdurend foto’s van haar worden genomen. Om dat gevoel van constante herkenning kwijt te raken, kiest de jonge royal ervoor om een half jaar in New York door te brengen.

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise 

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD ANP