Eloise Van Oranje Royalty Online

Zien! Is dit de vriend van Eloise?

Gravinfluencer Eloise (21) heeft tot nu toe haar vlam zorgvuldig uit de schijnwerpers gehouden. Toch is ze onlangs op een gala gespot met een mysterieuze jongeman.

Dat onthult juicekanaal Reality FBI op Instagram. Hoewel Eloise regelmatig inkijkjes geeft in haar persoonlijke leven via Instagram, blijft de identiteit van haar vriend vooralsnog een mysterie. Het kanaal deelt zelfs een foto waarop Eloise een liefdevolle kus van haar geheime liefde ontvangt.

Het kusje op haar hoofd zegt genoeg

Eloise viert kerst met…

‘Wij denken wel te weten met wie Eloise kerst gaat vieren’, schrijft het kanaal in de Instagram story. Onlangs bezocht ze met Archie Maclaine Pont een gala en we hebben een foto kunnen bemachtigen waar ze voor het eerst innig en en duidelijk op staan. Het kusje op haar hoofd zegt genoeg’, weet het kanaal. Op Instagram ontwijkt Eloise vragen over haar relatiestatus door deze noch te bevestigen, noch te ontkennen.

Juicekanaal meldt dat Eloise van Oranje al maandenlang gelukkig is met Archie Maclaine Pont. Hij is naar verluidt al bij diverse familie-uitjes van de koninklijke familie gezien, hoewel het onduidelijk is of hij ook aanwezig was bij het kerstdiner.

Reality Fbi Onhult Vriend Eloise Royalty Online
Instagram: @reality_fbi

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise 

Dezelfde hotelschool

De twee zijn eerder samen gespot tijdens een zomerse zeiltocht met prinses Beatrix. Archie, die in Laren woont en dezelfde hotelschool in Den Haag volgt als Eloise, liep in 2021 stage in Barcelona, waar Eloise op dat moment vakantie vierde. Het is mogelijk dat de vonk tussen hen daar is overgeslagen. In het LINDA. meiden Winterboek deelde de gravin eerder haar geluk in de liefde. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, zei ze destijds. “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Lees ook: Dít zijn de 5 beste vrienden van Eloise 

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD ANP/INSTAGRAM: @REALITY_FBI