kledingmerken

Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare kledingmerken van koningin Mathilde

De Belgische koningin Mathilde verschijnt altijd in de mooiste kleding en vaak zijn de items ook nog betaalbaar ook! Bekijk hier haar favoriete en betaalbare modemerken. 

De Belgische koningin Mathilde heeft bij iedere speciale gelegenheid weer iets moois aan. Het dure merk Natan, van ontwerper Edouard Vermeulen, is een van haar favorieten. Ook draagt ze steeds vaker betaalbare kledingmerken, zoals op haar laatste verjaardag bijvoorbeeld.

4x betaalbare kledingmerken van koningin Mathilde

Baleno

Op de 51ste verjaardag van koningin Mathilde werden er foto’s van de koningin vrijgegeven.  Hierin was te zien dat ze tegen een boom in de tuin van het kasteel van Laken poseerde. Ze had hier een vest van het betaalbare Belgische merk Baleno aan. Dit merk bestaat al sinds de jaren ’70 en is onderdeel van textielgroep Sioen

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van modekoningin Máxima

ZARA

Koningin Mathilde shopt, net zoals koningin Letizia en koningin Máxima graag bij de Spaanse winkelketen ZARA. Deze winkelketen is over heel de wereld erg populair, ook in België. Kleding van ZARA is altijd betaalbaar. Een shirt voor maar €5 en een broek voor €25? Het is allemaal mogelijk. 

Lees ook: Dit zijn de 5 favoriete modemerken van koningin Letizia

MASSIMO DUTTI

Een van de favoriete modemerken van de Belgische koningin is Massimo Dutti. Deze winkelketen is, net zoals ZARA, van origine ook Spaans en is zelfs van dezelfde eigenaar als ZARA. Ze verkopen de mooiste truien, broeken en mantels voor een vriendelijke prijs. 

Queen Mathilde Of Belgium Visits Rubens "the Master Lives" In Antwerpen
Koningin Mathilde in een mooie blouse van Massimo Dutti

Claudia Sträter

Claudia Sträter is een Nederlands damesmodemerk dat erg populair is bij koningin Mathilde. Ze koopt hier graag pakken, met of zonder print. Ze hoeft hiervoor niet helemaal naar Nederland te rijden, want het modemerk heeft naast Nederland ook in België en Luxemburg diverse winkels. Dit merk ziet er erg chique uit, maar is doorgaans goed te betalen. 

Lees ook: Dit zijn de 4 favoriete en betaalbare modemerken van Eloise

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus