Catherine van Wales Kinderen

Zo brengen George, Charlotte en Louis hun tijd door nu Catherine herstellende is

Terwijl Prinses Catherine herstelt van haar buikoperatie en Prins William druk is met zijn verplichtingen, brengen de kinderen George, Charlotte en Louis hun dagen als volgt door.

Na een tijdelijk verblijf op het platteland in Anmer Hall in Norfolk, zijn William, Kate en hun kinderen Prins George (10), Prinses Charlotte (8) en Prins Louis (5) nu terug in hun huis in Windsor. Maar hoe brengen de drie kinderen hun tijd door terwijl hun moeder rust nodig heeft en hun vader druk is met koninklijke taken nu koning Charles ook ziek is?

George, Charlotte en Louis zitten momenteel allemaal op de prestigeiueze Lambrook-school in de buurt van Berkshire, dus ze zullen vooral druk zijn met hun schoolwerk en buitenschoolse activiteiten. En we kunnen er vanuit gaan dat de drie niet zelf naar huis hoeven te lopen na school, en dat er vast iemand is die hen komt ophalen. Maar wat doen ze met de rest van hun tijd?

George
George
titel prinses charlotte
Charlotte
Louis
Louis

Prins van Wales

William, de Prins van Wales, heeft tijdelijk afstand genomen van een groot deel van zijn koninklijke taken om voor zijn vrouw en kinderen te zorgen. Gelukkig krijgt hij hulp van hun vaste kinderoppas, Maria Teresa Turrion Borrallo, die al meer dan tien jaar het gezin bijstaat. En ook zijn schoonfamilie is aanwezig om George Charlotte en Louis te vermaken. En hoewel het voor kinderen niet leuk is als je moeder ziek is, is het natuurlijk heerlijk om je opa en oma in de buurt te hebben op zo’n moment.

De ouders van Kate, Carole en Michael Middleton, zijn ook zeer betrokken bij hun kleinkinderen George, Charlotte en Louis. De Middletons wonen in het dorp Bucklebury, ongeveer 40 minuten rijden van het huis van de Wales’ familie, Adelaide Cottage.

‘Verdwenen’ prinses Kate

Prinses Kate leek een tijdje verdwenen, maar voor haar kinderen was ze r natuurlijk de hele tijd. Catherine staat bekend als een liefdevolle moeder, dus ook als ze in bed ligt om te herstellen, zal ze betrokken zijn bij het dagelijks leven van haar kinderen terwijl ze herstelt.

Trampoline springen

In eerdere interviews heeft Kate gezegd dat ze het heerlijk vindt om met haar kinderen op de trampoline te springen voordat ze naar school gaan. Dat zal er nu even niet in zitten. Ze is vanwege haar buikoperatie waarschijnlijk niet erg fysiek actief, maar ze zal waarschijnlijk wel met hen naar buiten gaan, de tuin in nu het mooier weer wordt.

Lees ook: koningin Camilla neemt rust en legt direct haar taken neer

Adelaide Cottage Royalty Online
Adelaide Cottage

Adelaide Cottage, een vier-slaapkamer woning, ligt op het landgoed Windsor Home Park, naast Windsor Castle, waar de kinderen in ongeveer 10 minuten naartoe kunnen lopen. Met de mooie tuin van het huisje en de uitgestrekte landgoederen voor de deur, is er volop ruimte voor de kinderen om te spelen. Met de lente die aanbreekt, Pasen voor de deur en een drie weken durende schoolvakantie die eraan komt, zullen George, Charlotte en Louis vast heel veel tijd doorbrengen in de tuin. En heel misschien dat hun opa en oma het trampoline springen even willen overnemen van Catherine.

De precieze details van de toestand van de prinses zijn niet bekendgemaakt, maar het Paleis zei eerder dat het niet gerelateerd was aan kanker, en dat Kate graag wil dat haar persoonlijke medische informatie privé blijft.

Lees ook: zien! Eerste foto’s van prinses Kate in het openbaar

Kate Opgenomen In Ziekenhuis Tot Pasen Uit De Running Royalty Online

Tip van de redactie

Dompel jezelf onder in de culinaire wereld van royalty met recepten en verhalen uit vervlogen tijden, levendig geïllustreerd door Dorine de Vos. Ontdek in Koninklijke gerechten vergeten schotels, opnieuw bedacht voor de hedendaagse keuken. Kook en eet als een vorst! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Koninklijke gerechten

Koninklijke gerechten

Michael van der Struis, Tom Fris

TEKST MANON DAELMANS

BRON HELLO!

BEELD GETTYIMAGES