kate in het openbaar

Zien: Eerste foto’s van prinses Kate in het openbaar

Prinses Kate is voor het eerst weer in het openbaar gespot sinds haar buikoperatie. Er is namelijk een foto van haar opgedoken waarin ze samen met haar moeder in een auto zit. 

In januari werd prinses Catherine plotseling aan haar buik geopereerd. Wat ze precies had, dat heeft Buckingham Palace nooit bekend gemaakt. Wel zou de prinses tot in ieder geval Pasen al haar koninklijke taken neerleggen. Op die manier had ze genoeg tijd om te herstellen. 

Foto’s van prinses Catherine in het openbaar

Entertainment website TMZ deelde maandagavond foto’s van de prinses van Wales. Ze zou samen met haar moeder in een auto zitten, in de buurt van Windsor Castle. Wellicht dat ze samen met haar moeder op bezoek ging bij haar schoonvader koning Charles? Of wellicht ging ze bij koningin Camilla op de koffie, die nu een week vakantie heeft. 

Lees ook: Dít doet prinses Kate allemaal tijdens haar herstel in Adelaide Cottage

Grote zonnebril

Op de foto’s van TMZ is te zien dat de prinses probeert te glimlachen naar de pers. Wel ziet ze er nog moe uit. Ondanks dat de zon niet scheen, droeg ze een grote donkere zonnebril. De prinses was eerder al buiten gespot in de tuin van haar huis. Dit is de eerste keer dat ze echt in het openbaar gezien is. 

Foto’s van TMZ

Hieronder zijn de foto’s van entertainment website TMZ te zien, die zij na het maken hebben gepubliceerd op Twitter. 

Lees ook: ‘Het gaat nog altijd goed met Kate van Wales’

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl