Herstel kate middleton

Dít doet prinses Kate allemaal tijdens haar herstel in Adelaide Cottage

Voor prinses Kate is het vast even wennen nu ze het rustiger aan moet doen, maar Kate kennende zit ze alsnog niet stil. Met de volgende dingen brengt ze haar dagen door. 

Half januari kwam Buckingham Palace met het nieuws dat Kate Middleton in het ziekenhuis lag. Ze was aan haar buik geopereerd en moest daarna nog tien tot veertien dagen in het ziekenhuis blijven om te herstellen. Eind januari mocht de prinses pas weer naar huis. Nog tot Pasen heeft de prinses haar officiële taken neergelegd

In en om het huis 

Nu de operatie van prinses Kate alweer zes weken geleden is, zal ze niet hele dagen meer op bed moeten liggen. Kate kennende is ze in en om het huis aan het genieten. Samen met William en de kinderen wonen ze sinds 2022 in Adelaide Cottage, waar ze een grote tuin hebben. Ze zal nu dan ook vaak korte wandelingen door de tuin maken. 

Lees ook: Het duistere verleden van Adelaide Cottage

Veel koken

Prinses Kate is dol op koken en dit zal ze tijdens haar herstel dan ook geregeld doen. Dit is iets wat ze heeft overgenomen van haar moeder Carole Middleton. Naar eigenzeggen heeft de kroonprinses een boekenkast vol met kookboeken in de keuken staan, waar ze graag gerechten uit aan het maken is. Nu ze veel thuis is, is er bijna niets leukers dan koken voor haar gezin. Vooral kip uit de oven vinden ze lekker.  

Lees ook: Harry en Meghan koken voor het goede doel

Prince George, Princess Charlotte And Prince Louis Start Lambrook School
Het complete gezin

Veel lezen voor herstel

Na een buikoperatie kun je natuurlijk niet te veel doen. Het is daarom slim om genoeg rust te pakken. Prinses Catherine houdt van lezen en is vooral fan van klassiekers als Middlemarch van George Eliot en Brideshead revisited door Evelyn Waugh. Ook is ze ook van spannende boeken. Ze zal in deze periode dan ook geregeld op bed liggen met een goed boek. 

Lees ook: 5x Camilla’s favoriete boeken

Veel met de kinderen

Met drie kinderen is een moeder altijd druk, zo ook prinses Kate. Ook al zal ze het zware werk aan de nanny overlaten, toch is ze er, ook in deze periode, voor haar kinderen. Ze zal met ze knutselen of helpen met huiswerk. Volgens prins William heeft vooral George dagelijks al heel wat huiswerk te doen. Prinses Kate zal hierbij dan ook graag helpen. 

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl