Meghan In Canada Royalty Online

Zien: Meghan’s meest stijlvolle looks in Canada

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) bevinden zich momenteel in Canada om te vieren dat de Invictus Games Vancouver Whistler 2025 eraan komt. Natuurlijk zag Meghan er weer stylish uit. Wij zetten haar looks op een rijtje.

Het is de eerste wintereditie van het sportevenement. Tijdens hun driedaagse bezoek namen de royals deel aan verschillende evenementen in Vancouver en Whistler, waaronder ontmoetingen met leden van het Winter Training Camp van deelnemende landen. Hieronder een greep uit de meest chique momenten van de hertogin van Sussex.

Meghan Markle Stylish In Canada Royalty Online
© Getty Images

Voor haar eerste dag lijkt Meghan helemaal klaar te zijn voor het koude weer in Canada. Ze draagt een gewatteerde crèmekleurige donsjas van Calvin Klein die ze over een bijpassende trui van Co en witte jeans draagt. Ze combineert de look met een zwarte Burberry-beanie, Sorel-sneeuwlaarzen en Blenders-zonnebrillen.

Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp
Invictus Games Vancouver Whistlers 2025’s One Year To Go Winter Training Camp © Getty Images

Terug in het Winter Training Camp van deelnemende landen, neemt prins Harry zag deel aan skeleton. De hertogin hult zich in een marineblauwe Hermes-donsjas met La Ligne-jeans, een Aritizia-beanie, bijpassende sjaal en leren handschoenen. Ook draagt ze Kamik-winterlaarzen en heeft ze haar iPhone bij zich met de Bottega Veneta-hoes.

Meghan Invictus Games Winter Outfit Royalty Online
© Getty Images

Lees ook: ‘Meghan Markle probeert het goed te maken met Kate’

Voor de laatste dag van de reis draagt Meghan een camelkleurige Sentaler cape-wrap met zwarte La Ligne-jeans, Co-rijlaarzen, Max Mara-handschoenen en Anine Bing-oorbellen.

Invictus Games Vancouver Whistler 2025's One Year To Go Winter Training Camp
Invictus Games Vancouver Whistler 2025’s One Year To Go Winter Training Camp

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES