Harry Meghan

Sluiten Meghan en Harry een megadeal met Spotify?

De grote muziekdienst ziet een samenwerking met de hertog en hertogin van Sussex wel zitten. Naar verluidt heeft het bedrijf een smak geld over voor een deal met hen. Alleen niet om liedjes te gaan zingen…

Verschillende Britse media weten te melden dat Spotify miljoenen zou overhebben om een deal met Meghan en Harry aan te gaan. Het gaat om podcasts. Het royal koppel zou dan een eigen podcast-kanaal krijgen binnen de muziekdienst. Het zou inderdaad goed kunnen, want we weten dat Meghan en Harry al een tijdje azen op nieuwe opdrachten in de film- en tv-wereld en in de media.

Zo hebben ze het plan opgevat een eigen tv-programma te ontwikkelen. En toen het stel nog maar nét Groot-Brittannië had verlaten, gaf Meghan haar manager opdracht uit te kijken naar een rol in een superheldenfilm. Ook sprak ze de stem in voor een Disney-docu over olifanten. En laat het echtpaar zich graag zien bij goede doelen, zoals laatst bij het uitdelen van schoolspullen en kleding aan kinderen uit armere gezinnen.

Of er al een concreet voorstel ligt voor een samenwerking, is niet bekend. We weten van Harry dat-ie naast een eventuele podcast ook gerúst een eigen muziekkanaal op Spotify zou kunnen starten. Hij werkte eerder al samen met Jon Bon Jovi, voor het goede doel.

Harry en Meghan in Zuid-Afrika, in oktober 2019.

Meghan Harry Zon

Lees ook:

Harry: ‘zonder corona was ik al lang weer naar Engeland gegaan’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @sussexroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen