Harry En William

Harry: ‘zonder corona was ik al lang weer naar Engeland gegaan’

De 35-jarige prins woont sinds een aantal maanden in Amerika. Sinds februari hebben hij en Meghan de merknaam Sussex Royal moeten inleveren. Harry zou echter dolgraag weer eens naar Groot-Brittannië komen, maar dat lukt niet door corona.

Dit vertelde Harry in een videogesprek. Het was een op-afstand-vergadering voor de Britse Rugby Football League, waarvan hij de beschermheer is. De league vierde onlangs zijn 125-jarig bestaan, dus een feestje zonder contact was wel gepast. Tijdens het gesprek liet Harry zich ontvallen dat hij dolgraag al weer eens voet had gezet op Britse bodem. En dat het simpelweg met corona te maken heeft dat dat nog niet is gebeurd.

Hij is vast van plan in 2021 de WK rugby bij te wonen, die dan in Engeland gehouden worden. Harry was begin maart voor het laatst in zijn thuisland. Toen wikkelde hij de nog openstaande royal duties af. Om daarna definitief met Meghan naar Noord-Amerika te vertrekken. Daar heeft het stel, met zoontje Archie, inmiddels een grote villa aan de kust gevonden.

Harry is zelf ook niet vies van een potje rugby.

Britain Royalty

Lees ook:

Vandaag is de 23ste sterfdag van Diana

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @royalsussex

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen