Elizabeth: ‘Harry mag altijd weer terugkomen’

Afgelopen zondag sprak koningin Elizabeth uitgebreid met haar kleinzoon over diens beslissing een stap terug te doen van het koninklijke leven.

Harry is momenteel in Engeland om officiële taken uit te voeren en af te ronden. Eerder meldden wij al dat Meghan zich op 9 maart bij hem voegt, maar dat baby Archie hoogstwaarschijnlijk niet meereist en dus in Canada blijft.

De Britse krant The Sun meent te weten dat Elizabeth en Harry afgelopen weekend lang met elkaar praatten, wel 4 uur. En dat ze hem gevraagd heeft naar zijn recente beslissingen om zich ten dele terug te trekken uit het koningshuis en zelfs in een ander land te vestigen, met zijn jonge gezin.

Tegen het einde van hun gesprek zou Elizabeth gezegd hebben dat “Harry altijd terug mag komen” en dat hij “zeer geliefd” is.

LEES OOK:

Het heeft iets weg van een afscheidstournee, de activiteiten die Meghan en Harry nog in het Verenigd Koninkrijk ondernemen. Na het samen bijwonen van Commonwealth Day op maandag 9 maart, vliegt het paar terug naar Canada.

 

Bron: ANP, The Sun. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen