Harry en Meghan regelen schoolspullen voor arme kinderen

Baby2Baby heet de organisatie waarvoor de Sussexes zich ditmaal inzetten. Harry is sowieso groot fan van stichtingen die zich bezighouden met het helpen van kinderen. In Los Angeles deelde het paar schoolspulletjes uit.

In een heuse ‘drive-through’, zodat ook de coronamaatregelen konden worden nageleefd, hielpen Meghan en Harry mee met het uitdelen van schoolspullen aan kinderen uit arme gezinnen. De twee droegen mondkapjes en staken zelf de handen uit de mouwen. Naast schoolspullen waren ook kleding en toiletartikelen beschikbaar gesteld. Alles om de kinderen met een lastigere achtergrond een frisse start te geven voor het nieuwe schooljaar.

Bij Knox Elementary, een grotere school in het zuiden van Los Angeles, stonden de spullen klaar om afgehaald te kunnen worden door de kinderen en hun families. Meghan en Harry zagen er persoonlijk op toe dat alles goed verliep. Harry is beschermheer van meerdere stichtingen die trachten jonge kinderen een handje te helpen, waaronder Scotty’s Little Soldiers en Children’s HIV Association. Na de geboorte van Archie (in mei 2019) verbonden ze zich aan 4 stichtingen in het bijzonder, Baby2Baby – die dit evenement organiseerde – is één van die stichtingen.

Harry en Meghan helpen schoolspullen uitdelen in Los Angeles, Californië

Meghan Harry Schoolspullen 1
Meghan Harry Schoolspullen 2

Lees ook:

Meghan tegen Amerikanen: ‘ga stemmen!’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Christian Monterossa/Duke & Duchess of Sussex