Britain Royalty

Meghan en Harry willen een eigen tv-programma

De Sussexes zitten niet stil, daar in Amerika. Nog maar net verhuisd naar een droomvilla aan de kust en ondertussen zoekt het stel links en rechts de media op om de boodschappen te verkondigen waar zij het meeste belang aan hechten.

We krijgen met regelmaat lucht van de uitingen en plannen van Meghan en Harry. Het koppel timmert vanuit Los Angeles, Californië al aardig aan de weg. Zo nemen zij deel aan discussiepanels. Helpen ze kinderen van arme komaf aan nieuwe schoolspullen en kleding. En steekt Meghan niet onder stoelen of banken dat ze vindt dat meer Amerikanen moeten gaan stemmen, in november. Ze steunt hierbij zelfs een grote campagne van Michelle Obama.

Nu is naar buiten gekomen dat zij en Harry het liefst ook een eigen tv-programma zouden krijgen. Een programma waarin zij zelf ook te zien zijn, maar niet als voornaamste deelnemers. Het zou een programma over andere mensen moeten gaan worden en als insteek onderwerpen als gelijkheid tussen blank en donker, en women empowerment hebben. Meghan groeide op in Los Angeles en kwam zelf veel in aanraking met racisme en ongelijke kansen. Het tv-programma zou politiek getint worden en ook nog een focus op feminisme hebben.

Meghan en Harry vlak voor het weekend, ze hielpen bij een basisschool met het uitdelen van schoolspullen aan jeugd van arme komaf.

Meghan Harry Schoolspullen 1

Lees ook:

Hier gaat de queen wonen ná haar Schotlandvakantie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, USDaily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen