Meghan aast op rol in superheldenfilm

Meghan en Harry zijn druk bezig een nieuw leven voor zichzelf, met zoontje Archie, op te bouwen in Canada. Een nieuwe stap in Meghans acteercarrière mag daarbij niet ontbreken.

De Britse krant Daily Mail meldt dat Meghan haar agent het verzoek heeft gegeven op zoek te gaan naar een mooie rol. Het liefst zou ze haar comeback naar de filmwereld maken met een rol in een superheldenfilm.

We kennen allemaal de Marvel-films wel, die al tijden ongekend populair zijn. Zouden we Meghan in 2021 in zo’n kaskraker gaan zien schitteren? De tijd zal het leren. Bekend is dat Meghan een aantal meetings met belangrijke mensen in Hollywood gepland heeft staan. Onlangs nog proefde ze weer even aan het acterende leven, met het doen van voice-over-klussen voor Disney.

LEES OOK:

Haar wens lijkt een duidelijk teken dat Meghan haar acteercarrière graag nieuw leven in wil blazen én nu zij met haar gezinnetje het Britse koninklijk huis steeds verder achter zich laat, moet er natuurlijk wel brood op de plank komen. De goede doelen die zij en Harry hebben opgezet, lijken inmiddels onderdak te hebben gevonden bij een goede vriendin van Meghan. Maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Zeker als de oproep van bepaalde Britse parlementsleden gehoor vindt en het stel zelf zal moeten gaan betalen voor hun beveiliging.

Bron: Daily Mail. Beeld: EPA/Facundo

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen