Meghan wél te horen, maar niet te zien voor deze nieuwe klus

Abonnees van Disney+ kunnen zich verheugen op de 'comeback' van Meghan in de tv-wereld. Op 3 april komt de streaminggigant met 'Elephants', een docu waarvoor Meghan de stem heeft ingesproken.

Vorige maand gonsde het al rond, maar nu is het definitief: Meghan keert terug naar de tv- en filmwereld. Nog relatief bescheiden, omdat we haar alleen zullen horen en niet zullen zien. Maar de actrice en vrouw van prins Harry heeft grote plannen. Zo gaf ze haar manager opdracht uit te kijken naar een rol in een superheldenfilm. En hopen de makers van animatieserie The Simpsons ook dat Harry en Meghan hun medewerking willen verlenen voor een aflevering.

Voor deze Disney-klus is het niet bekend of het eenmalig is geweest, of dat er meer werk inzit voor Meghan. Ze heeft ditmaal trouwens haar stem geleend in ruil voor een donatie aan Elephants Without Borders. Een goed doel voor olifanten in het wild.

In een teaser die Disney gisteren online zette, zien we duidelijk dat Meghan nog ’the Duchess of Sussex’ genoemd wordt. Een titel die ze ook mag blijven voeren, alleen is het ‘her royal highness’ (hare koninklijke hoogheid) eraf gehaald. ‘Elephant’ wordt tegelijk met een andere natuurfilm, ‘Dolphin Reef’ uitgebracht.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, YouTube @ Walt Disney Studios

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen