×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De makers van deze populaire animatieserie azen op Harry en Meghan

  Dat zou nog eens leuk zijn!

  De makers van deze populaire animatieserie azen op Harry en Meghan

  De grote wens is dat het stel de stemmen inspreekt van animatieversies van zichzelf.


  De producenten van animatieserie The Simpsons hopen de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan te strikken voor een gastrol.

  LEES OOK:

  Voice-overwerk voor Meghan

  Op de vraag naar zijn plannen met de serie de komende tijd, laat producent Al Jean aan het Britse magazine Radio Times weten wel met Harry en Meghan in zee te willen. “Ik hoor dat ze op zoek is naar voice-overwerk”, grapt hij daarbij, verwijzend naar het gerucht dat de prins onlangs bij Disneybaas Bob Iger aandrong op een stemrol voor Meghan. “Dus als ze dit lezen, bel ons eens!”

  Ook Greta op het lijstje

  Ook activiste Greta Thunberg staat op het verlanglijstje van de makers van The Simpsons. Zij zouden een animatieversie van de Zweedse tiener graag kennis laten maken met oudste dochter des huizes Lisa Simpson.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  25 maart 2020 - 12:02