×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan aast op rol in superheldenfilm

  Heeft haar agent opdracht gegeven zo'n rol te vinden

  Meghan aast op rol in superheldenfilm

  Meghan en Harry zijn druk bezig een nieuw leven voor zichzelf, met zoontje Archie, op te bouwen in Canada. Een nieuwe stap in Meghans acteercarrière mag daarbij niet ontbreken.


  De Britse krant Daily Mail meldt dat Meghan haar agent het verzoek heeft gegeven op zoek te gaan naar een mooie rol. Het liefst zou ze haar comeback naar de filmwereld maken met een rol in een superheldenfilm.

  We kennen allemaal de Marvel-films wel, die al tijden ongekend populair zijn. Zouden we Meghan in 2021 in zo’n kaskraker gaan zien schitteren? De tijd zal het leren. Bekend is dat Meghan een aantal meetings met belangrijke mensen in Hollywood gepland heeft staan. Onlangs nog proefde ze weer even aan het acterende leven, met het doen van voice-over-klussen voor Disney.

  LEES OOK:

  Haar wens lijkt een duidelijk teken dat Meghan haar acteercarrière graag nieuw leven in wil blazen én nu zij met haar gezinnetje het Britse koninklijk huis steeds verder achter zich laat, moet er natuurlijk wel brood op de plank komen. De goede doelen die zij en Harry hebben opgezet, lijken inmiddels onderdak te hebben gevonden bij een goede vriendin van Meghan. Maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Zeker als de oproep van bepaalde Britse parlementsleden gehoor vindt en het stel zelf zal moeten gaan betalen voor hun beveiliging.

  Bron: Daily Mail. Beeld: EPA/Facundo

  2 maart 2020 - 10:07