Modemerken Kate

Prinses Kate viert moederdag met lief familiekiekje

Vandaag worden moeders over de hele wereld gevierd en ook het Engelse koningshuis neemt deel aan deze traditie. De prins en prinses van Wales delen een eerste foto van Kate (42) met haar kinderen sinds haar operatie.

Het wachten is eindelijk voorbij. Op moederdag delen de hertog en hertogin van Wales de eerste foto van Catherine sinds haar buikoperatie. Op de foto zit Kate op een stoel omringd door haar kinderen George, Charlotte en Louis. De foto is gemaakt door prins William.

Het prinsenpaar maakt meteen gebruik van de gelegenheid om iedereen te bedanken voor de beterschapswensen die ze de afgelopen periode heeft mogen ontvangen. ‘Bedankt voor jullie vriendelijke wensen en voortdurende steun gedurende de afgelopen twee maanden. Ik wens iedereen een fijne Moederdag. C’.

Moederdag Kate Royalty Online
Moederdag Kate Royalty Online

Lees ook: Oom prinses Kate spreekt live op televisie over haar gezondheid 

Volgens de laatste berichten van het paleis zal Kate nog altijd geen publieke werkzaamheden doen tot aan Pasen. Afgelopen dinsdag kondigde het Britse ministerie van Defensie nog aan aan dat Catherine van Wales op 8 juni aanwezig zou zijn bij de militaire parade Trooping the Colour. Daar zijn ze echter op teruggekomen en het bericht is verwijderd. Ondanks dat het zou suggereren dat de hertogin meer tijd nodig heeft om volledig te herstellen, kunnen we wel genieten van een stralende Kate op haar moederdagfoto.

Lees ook: Verwijderde bericht over prinses Kate roept vragen op

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES